Mamma rimpuileen anonyymit kaappilukijat

Rakkaat lukijani. Tietooni on saatettu, että minulla on teidän avoimesti rimpuilujani seurailevien lisäksi myös merkittävä määrä salassaluki...

Rakkaat lukijani. Tietooni on saatettu, että minulla on teidän avoimesti rimpuilujani seurailevien lisäksi myös merkittävä määrä salassalukijoita, ns. kaappilukijoita.

Tilanne alkoi valjeta jo joitain vuosia sitten, kun satunnaiset ohikulkijat tulivat tunnustamaan jakamattoman rakkautensa Mamma rimpuilee -blogin tekstejä kohtaan.

Selvä läpimurto tapahtui kuitenkin vasta Turussa 7.7.-9.7.2017 järjestettävillä Ruisrock-festivaaleilla, kun useat henkilöt tulivat suoraan tekstien alkulähteelle, allekirjoittaneelle, tunnustamaan lukijasuhteensa. Osa otti myös yhteiskuvia, mikä lämmitti tietysti ko. bloggaajan alati nälkäistä egoa.

Yksi merkillepantavin yhteneväisyys Mamma rimpuilee -blogin kaappilukijoilla näyttäisi olevan se, että kaikki ovat miehiä.

Osaamatta ottaa kantaa, miksi juuri kaappilukijat sattuvat olemaan miespuolisia kansalaisia, haluan kuitenkin sanoa tämän:

On ihan OK lukea Mamma rimpuilee -blogia. Ikään, sukupuoleen ja siviilisäätyyn katsomatta.

Ajatelkaa, millainen määrä tuolla on lukijoita, jotka eivät koskaa ns. tykkää & jaa, vaikka oikeesti tykkäävät. Joten toistan: On ihan OK lukea Mamma rimpuilee -blogia.

Ihan OK, OK?

Korostaakseni Mamma rimpuilee -blogin OK:ttavuutta, tein tällaisen badgen vaikkapa Facebookin profiilikuvaan lisättäväksi. Jotta kuka tahansa voisi jatkossa olla avoimesti Mamma rimpuileen lukija!Jos haluaa todella osoittaa kiintymystään, voi laittaa asteen verran villimmän ja kantaaottavamman badgen profiilikuvakseen:


Ja sama ruotsiksi:

Ja tietysti myös muilla kielillä:
Nyt te tietysti palatte halusta nähdä, miltä nämä näyttävät ns. in action, niin tässä muutama esimerkki:


Tämä on ehkä hieman hämäävä, koska totta kai minäkin olen Mamma. Mutta hauska ajatusleikki, eikö?

No, otetaanpa tuosta joku miehen kuva... hmm... tuntisinkohan ketään miestä...

Jaa, tunnenhan minä yhden! Noin!No niin, katsokaa nyt! Hänkin lukee!

Hänellä nyt ei tosin ole vaihtoehtoja, jos ymmärrätte mitä tarkoitan, mutta ei mennä siihen.Oi, mutta siinäpä eteerinen kuva! Badge toden totta on niin hyvä, että aivan kuin me olisimme alunperinkin samassa kuvassa.


Noin! Siitä vaan latailemaan koneelle nämä png-muotoiset badge-kuvat ja ylpeästi kertomaan maailmalle, että sinäkin olet osa joukkoani.

YES YOU CAN!


Lue myös:
Anonyymit ääneen lukijoiden uhrit

You Might Also Like

8 comments

 1. Oot kyl just niin kivasti kaheli!😜🙃En oo oikeestaan koskaan lukenut äitiblogeja. En vain oo osannut kiinnostua niin paljoa tuntemattomien ihmisten vaipanvaihdoista sun muista. Ja sit jossain vaiheessa tuntui, et vaihtoina oli vain kiiltokuvaperheitä tai sit semmosia lähes pakotetun inhorealistisella otteella kirjoitettuja. Mut tää sun blogi on kyl tosi kiva. Insta storiesista puhumattakaan.👌 Ja ehkä niitä on sit muitakin kivoja mammablogeja, mut en oo vain osannut niin kaivata, et oisin nähnyt vaivaa niiden etsimiseen. Kiitos joka tapauksessa sun blogista!💞

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mahtava kuulla! Joo, tämä ei IHAN perinteinen perheblogi ole! Haha!

   Poista
 2. Tästä ei tuu nyt mitään :D Asiakaspalvelussa tuottaa kiinnostavia tilanteita asiakkaalle, kun joutuu miettimään miksi virnuilen sille niin omituisesti (Je suis Mamma!!) En vaan kestä!! :D :D Oot pelastanut onta hiljaista kesätyöpäivää tänä kesänä, kiitos! Ja ollaan rehellisiä: pelastit jo viime kesänäkin...sitä ennen pelastit ihan tavallisia tylsiä päiviä :D
  Madi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ups! Sori! Mutta hyvä että naurattaa! Tsemppiä asiakapalveluun!

   Poista
 3. Täällä kaappilukija joka ei ole mies :D Mutta kuitenkin eri kuplasta: Saksassa asuva, kohta kolmekymppinen, esikoista odottava aviovaimo. Kun aloitin blogisi lukemisen ei toisaalta ollut avioa eikä myöskään esikoista vielä näkyvissä. Kiitos päivän piristyksestä, kauniista kuvista (aina huippulaatua!) ja monipuolisista postauksistasi! R

  VastaaPoista
 4. Mä haluisin olla sä! t. kaappilukija since 2015

  VastaaPoista

Hae