Se podcast-juttu ei siis ollut läppä

10.4.2018

Juuh, elikkäs ihan tosissaan olin.  Siitä podcastista. Vaikka silloin aprillipäivänä uutisen postasinkin . Mutta siis huomenna keskiviikko...

Juuh, elikkäs ihan tosissaan olin.  Siitä podcastista. Vaikka silloin aprillipäivänä uutisen postasinkin.

Mutta siis huomenna keskiviikkona se alkaa! Heti aamusta on kuunneltavissa! Suplassa! Sitä voi kuunnella ihan selaimella täältä tai sitten Suplan sovelluksella (Anrdoid / IOS).

Mikäli podcastin konsepti on vielä vähän vieraampi, kerrottakoon, että se on sellainen äänilähetys, joka on tuotettu internetiin. Podcastit ovat maailmalla jo kovassa suosiossa ja nyt myös Suomessa erittäin kasvava homma.

Itse kuuntelen podcastejä työmatkoilla ja lenkillä. Joskus, jos työ on sellaista, ettei tarvitse työstää kamalasti omia ajatuksia, kuuntelen myös töissä.

Siivotessa ja muissa pakkopullissa (esim. siinä lenkkeilyssä) ihan parasta, kun voi heittää omat ajatukset toisten tuottamaan sisältöön. Kuunnella kuin radiota, mutta jossa sisältö on usein vähän suunnitellumpaa ja tiiviimmässä sekä tehokkaammassa muodossa.


Aivan yksin en vedä podcastejani, vaan mukana on myös kaksi vakkarivierasta! Humoristifiittajani ovat blogimaailmastakin tuttu Tampereen lahja Maiju Asikainen Asikaine-blogista, sekä mediatoimari, valokuvaajakuvaaja ja Konala Cartellista tuttu räppäri, Jukka Lariola!

Jukan ja Asikaisen kanssa keskustelemme podcast-jakson aloittavan pakinani tai muiden rimpuilujeni pohjalta eri vanhemmuuden aiheista.

Ensimmäisessä jaksossa aiheena on vanhempien (turha?) stressaaminen ja tyypit mm. paljastavat mistä kukin on stressanut. Vähän myös keulitaan, kuka on onnistunut missäkin ja ennen kaikkea, kuka ei ole onnistunut tässä suorituksessa nimeltä vanhemmuus.

Pääasia on, että kuten minäkin, myös molemmat fiittaajat on sairaan hauskoja. Etkö usko? No siis todisteena liitän molemmista videot, joita he ei ehkä halunneet minun liittävän, mutta minkäs teet.

Jukka on edellisten lisäksi siis tunnettu myös Uff de knute -miehenä:
Ja Asikaine siitä, ettei sitä kutsuta ikinä mihinkään blogitapahtumiin:
Tämmösten kaa!

Tuu kuuntelmaan huomisesta alkaen!

Selaimella täältä tai sitten Suplan sovelluksella: Anrdoid / IOS.

Kuuntele ihka ensimmäinen jakso nyt täältä!

You Might Also Like

2 comments

  1. Oi että, tästä tulee niin mahtavaa!

    VastaaPoista
  2. Lempparibloggaajani yhes koos: Mamma ja Asikaine = ihan huippuu! Ja vaikka lapset oli pikkusia yli 20v sitten, teitä oli kiva kuunnella. Terv mari

    VastaaPoista

Hae