8 lahjavinkkiä äitienpäivään + alekoodi!

5.5.2018

Kaupallinen yhteistyö: Biodelly ja Suomen Blogimedia . Äitienpäivä lähestyy! Hurraa! Tässä lahjavinkit joko sulle itsellesi tai jol...

Kaupallinen yhteistyö: Biodelly ja Suomen Blogimedia.
Äitienpäivä lähestyy! Hurraa!

Tässä lahjavinkit joko sulle itsellesi tai jollekin läheisellesi! Eikä ole pakko ostaa just äidille, saa näitä muutenkin tilata.

Kaikki tuotteet olen itse hartaudella testannut ja hyväksi todennut. Luvassa myöhemmin keväällä vielä ihan meikkipostaus videoineen (BOOM), joten tässä käsitellään nyt pääosin ihonhoitotuotteita.

En laita nyt siksikään listaukseen meikkejä (paitsi huulipunan), sillä meikit tuppaa olemaan vähän sellaisia, että ne pitää melkein ostaa itse. Näillä listaamillani tuotteilla on täten paremmat todennäköisyydet onnistua noin niin kuin lahjakantilta katsottuna!1. Misellivesi meikinpoistoon ja kasvojenpuhdistukseen.

Olen ehkä ennenkin kertonut, kuinka paljon rakastan misellivesiä. Ne ovat maailman kätevimpiä meikinpuhdistukseen ihan kotonakin, mutta myös vaikkapa mökkiolosuhteissa tai jossain, missä ei ole vettä helposti. Kiva freesauskeino vaikka pitkällä lennolla tai telttaretkellä – ja siis ihan kaikkialla. Itse käytän päivittäin.

Samalla nesteellä lähtee ihan kaikki meikit ja liat!

Misellivesiä on monia ja olen ollut kaikkiin tähän mennessä kokeilemiini tyytyväinen. Tuoksuissa on joitain eroja ja tietysti hinnoissa.

Tässä minun testaamani ja hyväksi toteamani!

a) Naturativ 17,20€
b) Mossa 12,90€
c) Avril 8,90€2. Kestovanulaput

Jos ei halua käyttää vaikkapa edellämainitun miselliveden kanssa perinteisiä vanulappuja, ne voi korvata luomupuuvillasella kestovanulapulla!

Avril kestovanulappu 2,50€


3. Kasvonaamiot

Luonnonkosmetiikkasijoittajaksi ryhtyessäni tutustuin vasta ensimmäistä kertaa kunnolla kasvonaamioihin. Aikaisemmat kokemukset olivat olleet liian työläitä, kunnes Biodellyn Tanja laittoi tutustumaan pariin erilaiseen kasvonaamiotuotteeseen.

a) Lué puhdistusjauhe 18,90€

Huom! Saatavilla myös lahjaksi erinomainen setti, jossa puhdistujauhe, seerumi ja finnigeeli 39,90€

Luén naamio kuorii hellävaraisesti kasvoja ja luoja paratkoon antaa pehmeän samettisen tunteen! Ehdoton lemppari, kun kasvot tuntuvat koppuraisilta ja töhnö fiilis.

b) Orgaidin naamiot:

Nourishin sheet mast 4 kpl  26,90€

Anti-age sheet mask 4 kpl 26,90€

Nämä ovat maailman helpoimpia. Puhdistetuille kasvoille kokonainen sheet-naamio, 20 minuuttia lepoa ja sitten vaan naamio pois. Tarvittaessa kasvovoidetta, jos siltä tuntuu. Kasvot jäävät ihanan kosteutetun ja raikkaan oloiseksi.4. Kasvovesi + seerumi

Kasvovesi-seerumi yhdistelmä pitää huolen kasvojen kosteutuksesta. Puhdistetuille kasvoille levitetään kasvovoide ja vielä kosteille kasvoille seerumi. Päälle voi tarvittaessa laittaa vielä voiteen. Näillä eväillä itse sain kuivat kasvoni taas heleäksi.

Tässä pari kasvovesi-seerumikomboa:

a) Lovely Dayn kasvovesi 18,90€ + Lovely Day Hyaluron -seerumi 31€

b) Naturativ rauhoittava kasvovesi 17,20€ + Naturativ seerumi 51,20€


5. Kasvovoide

a) Lily Lolo Hydrate  24,90€

b) Mossa Intense rehydration energizing 18,50€
6. Kynsilakka

Arvostan kynsilakoissa kahta asiaa: Hyvää ja peittävää pigmenttiä, sekä nopeaa kuivumista. Molempiin on vain yksi syy. En jaksa odotella mitään yli kolmea minuuttia. Kahta kerrosta en lakkaa ikinä, koska se vie liikaa aikaa. Käytän aina kynsilakkaa, enkä pahastu, jos joudun laittamaan sitä vaikka joka kolmas päivä, kunhan sen laittaminen ei vaan kestä kauaa.

Treatin kynsilakat ovat molempia ja nyt sopivasti alennuksessakin 14,25€!

Vinkki muuten entistäkin nopeampaan kynsilakan poistoon: Avrilin kynsilakanpoistokylpy. Ah, nyt ei edes kynsilakkojen poisto ärsytä enää.7. Huulipuna

Ei varmaan ole jäänyt epäselväksi, että olen melko intohimoinen huulipunamuija. Käytän jokseenkin aina huulipunaa, jos menen ihmisten ilmoille.

a) Varmasti pysyvä klassikkopunainen mattahuulipuna: Absolution 08 30,80€

b) Ravitseva ja hoitava, sekä hauska rusehtava sävy: Zuii Cashmere 25,90€

c) Hinta-laatusuhteeltaan edullisin, jotka muuten myytiin hetkeksi loppuun Biodellysttä meidän sijoittajien huulipunahaasteen tuloksena viime talvena: Avril  8,50€


8. Lahjakortti äidille pikameikkiopastukseen!

Lahjakortti 30 minuutin pikameikkiopastukseen (30€) Turun Biodellyssä (Rauhankatu 10, 20100 Turku), johon saa myös mukaansa 10 euron arvoisen yllätystuotteen.


Koodilla laura saa 15% alennuksen kaikista tuotteista 5.5.-3.6.2018 välisenä aikana!

Oltaisiin myös hurjan kiitollisia, jos ehtisi vastaamaan tutkimukseemme luonnonkosmetiikan käytöstä! Voit voittaa 50€ lahjakortin Biodellyyn!

You Might Also Like

0 comments

Hae