Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Juhannustaikoja ja niittykimppuja

20.6.2013

Juhannus on taas täällä! Taianomainen, kansanperinteinen juhannus. (Juhannus, jossa kansanperinteen mukaan yllättävän moneen juhannustaika...

Juhannus on taas täällä! Taianomainen, kansanperinteinen juhannus. (Juhannus, jossa kansanperinteen mukaan yllättävän moneen juhannustaikaan kuuluu alastomuus ja kukat.) 

Kävimme hoitamassa asioita pitkin kaupunkia. Teimme juhannusostokset ja kävinpä vielä ostamassa kauniin talonpoikaistyylisen vanhan keittiökaapinkin samalla reissulla. Kaappi haettiin lähimmästä maalaismaisemasta mitä keskustasta katsottuna on, ja pysähdyimmekin poimimaan samalla reissulla niittykimpun. Ne tuokoon meille maalaistunnelman kaupunkijuhannukseemme!

Pienenä kävin keräämässä niittykukkia usein ja edelleenkin aina tilaisuuden tullen kerään kimpun. Niissä on ihana maalaistunnelma. Seassa saa olla heiniä ja kaikkia niityltä löytyviä kukkia. Kivan huolittelematonta ja kesäistä!

Teininä teimme ystävieni kanssa perinteisiä, äideiltämme kuultuja vanhan kansan juhannustaikoja. Seitsemän erilaista kukkaa tyynyn alle ja niityllä kierimiset.  Taikoja on hurjasti, luultavasti kylällinen. Niissä kiehtoo niiden taianomaisuus ja kesäinen romanttisuus.


Hyvää juhannusta! Nauttikaa ja tehkää taikoja! ♥
PS. Onko olemassa taikoja, joita jo naimisissa olevatkin voisivat tehdä? :)

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Porilaiset pohti samaa myös. Eli kun tulevan aviomiehen näkeminen unessa on jo vähän "last season", eikö vois tehdä taikoja ja nähdä sitten esim. tulevan asunnon, lomamatkan yms unessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, vois kyllä kehitellä muutamat taiat naiduillekin ihmisille! Sen aviomiehen näkeminen unessa on vähän turhaa, kun sen näkee heti silmät avattuaankin siinä möllöttämässä! :D

      Poista

Hae

 

 

Ruokablogien kärki