Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kotiäidin villi elämä

21.3.2014

Elämäni on villiä. Ihan semmosta reunalla eloa. Koskaan ei tiedä mitä kreisiä voi tapahtua. Rebeliä elämää, ei rajoja. Ihan out of control. ...

Elämäni on villiä. Ihan semmosta reunalla eloa. Koskaan ei tiedä mitä kreisiä voi tapahtua. Rebeliä elämää, ei rajoja. Ihan out of control. 


Anna kun anna pari esimerkkiä.

Söin tänään tumman suklaan sijaan vaaleaa suklaata. Käytin ruoanlaitossa tavispastaa, enkä täysjyväpastaa. Olin yksin kaupassa ja istuin kauppareissun jälkeen puoli tuntia yksin autossa, räpläsin kännykkää ja söin proteiinipatukan. Ei menty tänään lapsen kanssa ulos, vaan möllötettiin vaan yökkäreissä sisällä. Ostin sitä Mutti-trenditomaattimurskaa kaupasta. Panin sekajätteeseen vähän pahvia. 

See? Living on the edge baby, living on the edge. 

Villi tuliaissuklaa miehen työmatkalta. Oikein ulkomailta. Tanskasta. Uu!

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Siis sulla aivan huikee blogi! Löysin tän tänään ja oon lukenut kohta kaiken, joten lisää kiitos ;) Mukulat herää kohta päiväunilta kun mä hirnun täällä itekseni. "Chanelin kultaiset oloasut" :'D
  Kiitos päivän nauruista, jään ehdottomasti linjoille.

  - Helkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi juukelispuukelis (<-sori tosta, oon oppinut sen siitä hiton Maikki-ohjelmasta), lisää tulee, lupaan! Ja hirnuminen on just hyvä, kiva kun löysit tänne!

   Poista
 2. Kuulostaa taas niin tutulta, kyllä me ollaan kyllä hurjia mimmejä! :D

  VastaaPoista
 3. Hahah, ihana! Samanlaista kreisibailu-elämää täälläkin :)

  VastaaPoista
 4. Ai että, kiitos ihan mahdottomasti uskomattoman hienosta blogista! Löysin sut tänään ja en halua kyllä enää koskaan erota. Ihanata! Ei muuta, carry on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kun oot löytänyt ja miellyttää! :)

   Poista

Hae

 

 

Ruokablogien kärki