Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Sekava lokkimuija vastaa viiteen kysymykseen

27.3.2014

Pirteästä  Nonnulasta paukahti jo tovi sitten viisi kysymystä ja nyt viimein sain aikaiseksi tarttua niihin! 1. Lempiväri sisustuksess...

Pirteästä Nonnulasta paukahti jo tovi sitten viisi kysymystä ja nyt viimein sain aikaiseksi tarttua niihin!


1. Lempiväri sisustuksessa?
Tämä on vaikea kysymys, koska en tiedä miltä kantilta tätä katsotaan. Juuri nyt tulee ensimmäisenä mieleen musta, mutta eihän se nyt musta kokonaisvaltaisesti ole. En haluaisi mustaa kämppää, mutta rakastan meidän muutamia mustia yksityiskohtia. Ja taas valkoinen on toooosi laimea vastaus, koska en mä nyt pelkkää valkoistakaan haluaisi. Vastaan siis ympäripyöreästi, että lempivärini sisustuksessa on maanläheiset värit ja musta. 

Niin ja hei! Olenko koskaan kertonut, että meidän seinien värit ei ole valkoiset, vaikka ne siltä näyttävät! Ne ovat – siis sen ilmiselvän latten(?) lisäksi – talkin väriset! Ja ehei, äläpä yhtään – talkki ei ole valkoinen, se on maanläheinen ja lämmin! Hah! Joku olikin kommentoinut kaverilleni meidän kotiesittelyä ja sanonut, että jännä nähdä mustavalkoinen koti, mikä on silti kodikas ja lämmin. Kenties, siis kenties, se johtuu meidän maanläheisestä ja lämpimästä valkoi.. talkin värisistä seinistä. Niin ja siitä latteruskeasta. 

2. Design-esine/huonekalu, joka ei koskaan tule meille?
Lokki. Sellaista ei päästettäisi tänne elävänä, eikä lamppuna. No okei, jos ilmaiseksi joku toisi, niin tottakai sen ottaisin. Sen verran lokki oon kuitenkin. Ehhehe. Tai en ehkä sittenkään. En tiedä. Se on muovinen lokki. Kuka tykkää lokeista? Ei ainakaan torimummut. Eiku nehän niitä just ruokkii. No mut anyway, ei Lokki-valaisimille. Anteeksi Yki Nummi. Ihan kiva lamppu.


3. Hurmaavimmat henkilöhahmot tv:ssä?
Suits-sarjan Harvey Specter. I'm in lööv. Enkä edes yleensä ole sellaisten itseriittoisten miesten perään... eiku ootas.. no olen, mutta joo, Harvey Specter. Marry me!

4. Suosikki leivonnassa?
Mun mustikkajuustokakku on henkilökohtainen klassikkoni. Se tekee aina vaikutuksen syöjäänsä. Eli muhun.

5. Viisi suosikkiblogia?
Tällä hetkellä käyn eniten kurkkimassa niitä melkolailla samoja kuin ennenkin, eli Lähiömutsia, Puutalobabyä, Uskolaa, Belle Baiea ja Vähänpä tiesin -blogia. Ja tietysti nuo kaikki muutkin sivupalkissani olevat blogit on sellaisia, joita stalkkaan alati!

Mä olisin kiinnostunut kuulemaan vastaukset näihin samoihin viiteen kysymykseen hyvin erilaisilta bloggaajilta, leivontablogi Belle Baien Suvilta, äitiysblogi Kotitalouskriisin Marialta, sisustusblogi Lilla Kamomillas villan Camillalta ja lifestyleblogi Mona's daily stylen Monalta! Jee, kiva jos kerkeette vastaamaan! 


You Might Also Like

6 comments

 1. Mä sain kerran lahjaksi sorsa-valaisimen. Kerta kaikkiaan. Yhtä ihana kuin lokki!

  Ja hei, yhteistä matkaa tässä taitetaan ;)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Nimenomaan. Onneksi on tallennuksessa vielä katsomatta jaksoja. :)

   Poista
  2. Mä olen kytännyt kaikki Netflixin kaksi tuotantokautta jo... blööh, tahdon lisää!

   Poista

Hae