Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Viherkasvien viimeinen sija

7.3.2014

Tiedättehän, kun sanotaan, että vanhat elefantit vaeltavat kuolemaan jonnekin. Että ne eristäytyvät laumastaan johonkin vesiputouksen taakse...

Tiedättehän, kun sanotaan, että vanhat elefantit vaeltavat kuolemaan jonnekin. Että ne eristäytyvät laumastaan johonkin vesiputouksen taakse ja sitten kuolevat pois. Ja sieltä sitten on löydetty isot kasat luita ja on oltu ihan että ohhoh, ai sillai ne norsut tekee.

No omien tutkimusteni mukaan myös viherkasvit tekevät niin. Ne vaeltavat meille jostain Prismasta ja Cittarista – hakeutuvat siten eroon laumastaan – ja sitten ne hetken majailevat jossain ikkunalaudalla tai kuka missäkin, kunnes kuolevat pois. 

Kuvan kastelukannulla ei ole tekemistä asian kanssa. Todellakaan.

Elefanteista ja niiden mystisestä kuolemisrituaalista on sittemmin selvinnyt kaikkia epämystisiä salametsästysselityksiä, mutta minä en myönnä noiden kukkien kohdalla mitään sellaista. Ne ovat ihan itse tulleet tänne kuolemaan. Hitto soikoon.You Might Also Like

10 kommenttia

 1. :DDD kiitos aamun piristyksestä!

  Joo, kuulostaa kovin tutulle. Mä olen aivan surkea kaikkien ELÄVIEN viherkasvien kanssa. Eivät vaan elä, eivät millään. Meillä isäntä jaksaa höpötellä kasveille ja hoitaa niitä kaiken maailman substraaleilla ja muilla round-upeilla, mutta jos jäävät minuutiksikaan mun hoiviin, niin Hellou Viikatemies, tulehan sie korjaamaan siun satos pois.

  Mä olen todennut, että parhaimmat viherkasvit saa Ikeasta. Ne eivät tarvitse vettä, valoa tai mitään lannoitteita. Eivät maksa maltaita ja elävät vuositolkulla.
  http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/categories/departments/decoration/20492/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha! Eipä kestä! Mulla muutama hassu kasvi, jotka sinnittelee, vaikkei aina vettä saakkaan. Ja nekin on Ikeasta, mut ihan oikeita kuitenkin! :)

   Poista
 2. Mä olen tullut omissa tutkimuksissani samaan tulokseen.

  VastaaPoista
 3. Ah, meillä ilmeisesti sitten on se pääkaupunkiseudun virallinen kasvien hautausmaa... (Tunnustan kyllä itkeneeni kun 15 vuotta mukana kulkenut banaanipuu on tainnut kohdata voittajansa, eli yli-innokkaan kasvinhoitajan Käytännön Miehen, joka kitkee, vaihtelee multia ja kastelee niin reippaasti että sen pitäisi kasvattaa hamppua eikä perus viherkasveja, prkl).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mies sentään! Mulla on kans seurannut siitä asti ku oon kotoa muuttanut yks Ikea-bambu, joka sinnittelee, vaikka katkaisinkin sen. Luulin tekeväni jonkun upeen juurrutustyön ja saavani yhden holtittoman pitkän sijaan kaksi normaalia. Vähän köpöjä ne nyt on, mutta hengissä.

   Poista
 4. ei hitto, nyt nauroin :D mut reunustraakkipuu on ja pysyy, nimimerkillä kolme omistan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha!
   Mul on yks Ikean moinen ja se on kyllä jostain syystä säilynyt hengissä... omituista meillä :)

   Poista
 5. :D ahaa, meillä taitaa olla sitte kukkien päätepysäkki täällä päin Suomea. Varsinkin jos äityy jotain kukkaa taivastelemaan, kuinka on pysynyt hengissä pitkään, niin veivit vetää aamuun mennessä. Oon epäilly liian kuivaa huoneilmaa, ilmanvaihtokonetta ja vaikka mitä saastetta, vaan tämähän se totuus olikin. Kiitos tästä :D!

  -Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, eipä kestä. Mukavaa, että vuosien tutkimustyöstä on muillekin hyötyä! Ja tärkeää työtä teette sielläkin päin Suomea. – On tärkeää, että jokainen viherkasvi saa arvoisensa lopun.

   Poista

Hae

 

 

Ruokablogien kärki