Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Röyh

16.4.2014

Lomalla parasta on se, että saa syödä oikein urakalla ulkona. Ja muutenkin. Vaikka yleensäkin syömme suhteellisen usein ulkona, näin kaukoma...

Lomalla parasta on se, että saa syödä oikein urakalla ulkona. Ja muutenkin. Vaikka yleensäkin syömme suhteellisen usein ulkona, näin kaukomatkaturisteina on tullut syötyä enemmän kuin arkena. Tähänastiset ruokapaikat ovatkin olleet Oulussa oikein kelpoja, aina sisustusta ja palvelua myöten. Sisustuksesta on pakko sanoa, että minulle se on puoli ruokaa: on paljon mukavampaa syödä hyvää ruokaa kauniissa miljöössä. Ja kun sekä ruoka että ympäristö on kaunista – ruuan herkullista makua unohtamatta – ollaankin asian ytimessä.

Parina kertana olemme käyneet hakemassa ruokaa kämpille ja muuten on syöty ihan mestoilla. Löysimme vahingossa mahtavan thai-paikan, ja namskista pussiin kattokaas, oli hyvää! Tämänpäiväinen uusi tuttavuus, Cafe Rooster, oli aivan huippu paikka. Ihana sisustus, todella hyvää (lähi!)ruokaa ja kiva palvelu. Roosterin tapetti vei sydämeni, ja sitä hehkutinkin jo tuolla Instagramin puolella.


Sitten ihan asiaan liittymättä: Reissussa rytminsä sekoittanut pallero nukahti tänään iltakävelyllä kuudelta ja luulimme sen olevan vain pienet päiväunitirsat. Nooh, nyt se nukkuu edelleen ja hänet onkin jo siirretty omaan sänkyyn jatkamaan uniaan. Että yöunet kai meneillään. Ehkä. Nyt pelottaakin, että herätäänkö meillä huomenna kolmelta, neljältä vai viideltä aamuyöllä – mitä veikkaat? Toisaalta ymmärrän tuon unirytmisekoilun: onhan täällä Oulussa ihan eri aikavyöhyke, kuten oululainen kaveri totesi.

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Oulu on kyllä niiiiiin pohjoisessa, että varmasti on eri aikavyöhykkeellä :D

    Blogissani on haaste sinulle :)

    VastaaPoista
  2. No mites pojun unet meni? :) On kyllä mahtava tuo tapetti!! Näyttää niin laatalta, tosi hauska. Samanlaisen/samantyylisen olen nähnyt yhdessä blogissa sinisenä, sekin tosi hieno! :)

    VastaaPoista

Hae

 

 

Ruokablogien kärki