Kumpi?

20.8.2014

Tänään aamupäivällä oli rakenneultra. Kaikki mitä tässä ultrassa oli nähtävissä, oli kunnossa. Vauvalla kaikki ok, huh. Sitten k...


Tänään aamupäivällä oli rakenneultra. Kaikki mitä tässä ultrassa oli nähtävissä, oli kunnossa. Vauvalla kaikki ok, huh.

Sitten kätilö kysyi, haluammeko kurkata jalkoväliin. Heti kun tajusin, ettei hän tarkoittanut omaansa, vastasin kyllä – kyllä, me haluaisimme sinne kurkata! Esikoista odottaessa bongasin itse ruudulta, että poikavauva mahassa taitaa olla. Olin nähnyt edeltävänä päivänä kaverin vauvasta ultrakuvan, missä se näkyy ja tajusin kätilön mitatessa reisiluita, että näky on tuttu.


Mutta tiedättekö mitä siellä tällä kertaa näkyi? Ei ainakaan samaa kuin reilu pari vuotta sitten! Kätilönkin silmään näytti, että aika suurella todennäköisyydellä odotamme perheeseen tyttöä. – Tyttöä, joka tulee olemaan mieheni lähisuvussa ensimmäinen tyttö yli neljäänkymmeneen vuoteen! Oooh! 

Yllättyneinä, mutta tietysti onnellisina lähdimme hömelösti hymyillen ultraääniyksiköstä kotiin. Aika epätodennäköiseltä se vaihtoehto tilaston valossa tuntui. Koko päivä on tullut makusteltua yllättävää uutista. 

Siis tyttö, ohhoh! 

– Päästäänköhän me johonkin suvun ennätyskirjaan? Tsih! 

You Might Also Like

19 comments

 1. Hihii, ihanaa :D Onnea! Ja voi, taitaa tulla koko suvun rinsessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Saas nähdä! Mä kyllä asetin jo pinkkikiellon etukäteen! Hahha!

   Poista
 2. Tätä jännäystä oli kiva seurata! Onnea.

  Itse huomaan ajattelevani jokseenkin eri logiikalla noita mahdollisuuksia saada tyttö tai poika. Ehkä olen taipuvainen ajattelemaan, että luonnolla on pyrkimys tasata vaakaa ennen pitkää. Jos perheessä on vaikka viisi poikaa, niin veikkaisin herkemmin että kuudes on tyttö. Vähän niin kuin että jos on monta oikeakätistä, niin kyllä se vasenkätinenkin syntyy jossain vaiheessa.

  Joulun aika on muuten oikeasti tosi ihana ajankohta saada lapsi, vaikka se on monen mielestä vihoviimeinen. Päinvastoin, kiva jännätä syntymävuotta ja niin edelleen :)

  -Kaislakerttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Kiitos! Mä oon tämmönen tylsä todennäköisyyslaskijaihminen :) Mut hauska uutinen kyllä, vaikkei se nyt satavarma koskaan olekaan.

   Toi syntymäaikahomma on jännä. Ei sillä nyt ihan hirveesti oo väliä, koska lapsi syntyy, ainakaan minun puolestani, mutta lapsen puolesta huomaan kyllä vähän toivovani välillä, että menisi ensi vuoden puolelle. Ihan vaan ettei olisi sitten aina se luokan nuorin. Oon itse syntynyt marraskuussa ja sekin on tuntunut (varsinkin täysi-iän kynnyksellä) tylsältä.

   Poista
 3. Voi vinde, ne kohokohdat raskaudessa on vaan niin ihania. Ne kaksi viivaa, ekat potkut, rakenneultra, synnytys.. Sitä on niin häkeltynyt, jotenkin juuri tuollainen hömelöllä tavalla onnellinen :) Onnea vielä kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onhan nää upeita juttuja. Ja silti, vaikkei ekakertalainen enää olekaan! Aina yhtä jännää ja ihanaa.

   Poista
 4. Onnea!täällä pitäis malttaa oottaa viel pari viikkoo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, sitten tekin saatte kuulla uutisia! Kiva. Onnea odotukseen! :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Voih, onnea tyttölupauksesta! Voin vaan kuvitella teidän ja varsinkin miehen suvun onnea kun pitkästä aikaa tulee pieni prinsessa perheeseen ! :) <3

   Poista

Hae