Tonnin hymy

8.2.2015

Vauvan hymyn metsästys on jatkunut. On jatkunut, jatkunut ja jatkunut. Itse asiassa alan olee aika varma, että se mun muka-näkemäni veikeä h...

Vauvan hymyn metsästys on jatkunut. On jatkunut, jatkunut ja jatkunut. Itse asiassa alan olee aika varma, että se mun muka-näkemäni veikeä hymy sille neuvolasta saadulle hymynaamalle saattoi sittenkin olla jotain silmänlumetta. Jotain yöllistä väsymyshallusinaatiota tai jotain.

Koskakun vaikka mä olen kaikkeni tehnyt, niin ei se hymyile mulle. Olen ilmeillyt, nauranut, hihitellyt ja hymyillyt niin leveästi että poskiin sattuu. Olen kutitellut, kikatellut, veikeillyt ja kukkuillut. 

Mutta ei. 

Vauvani on reagoinut lirkutukseeni... noh, jokseenkin näin:

Se oli tonnin seteli.

Että ei kait siinä.

You Might Also Like

12 comments

 1. No johan on hymy tiukassa - taitaa vauva pantata sitä kiusallaan :D No höpsis, pian se sieltä tulee!

  VastaaPoista
 2. Ei nyt liity postaukseen itsessään mitenkään mutta apua. Niin mahtavaa blogia kirjoitat että ihan vahingossa ahmaisin kaikki postaukset ja mitäs minä nyt sitten luen :(

  Ei vaan, jatka samalla linjalla ja KIITOS. monta hymyä rikkaampana saan alottaa ensi viikon! :D

  VastaaPoista
 3. Meidänkin vauva kurtisteli aluksi vain kulmiaan kaikille naurettaville nauratusyrityksille. Hän hymyili silloin, kun hän itse halusi, ei millekkään pelleilylle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on just tommosii. Ei ne koiratkaan käskemällä hauku, tai jotain ;)

   Poista
 4. Härregudsentäs kun mä säikähdin! Mun mielestä vauvat on ihania tossa 4kk-6kk koska sanoo niille vaikka Veltto Virtanen on isäs, ne nauraa hekottaa ääneen. Pöhköpäät. Okei, on ne ihania ton iän ympärilläkin. Mun vanhin vauva on 12v, mutten ole enää testannut tota Velttovirtasjuttua.
  Sus-anna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, sori säigäytyksest! Joo siinä on ihan oman elämänsä vuoden hauskin koomikko, kun toiselle uppoo kaikki! (Must sun kandeis kyl testata sitä vielä siihen 12-vuotiaaseenkin.)

   Poista
 5. Aika harvassa on vauvat jotka jo just kuukauden iässä alkaa hymyillä. Suurimmalla osalla hymyt taitaa tulla siitä 5-6 viikosta alkaen ja tytöillä tyypillisesti aiemmin kuin pojilla keskimäärin. Malta Mamma vielä mielesi, kyllä se sieltä tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tuleehan se! Mutta mä vaan siksi sitä oon onkinut, ku luulin ainakin näkeväni sen suuren hymyn sille hymynaamakuvalle. Että tiäks pistähän vauva äitillekki sitä hymyä! :)

   Poista
 6. Ai että repesin, piti ihan kattoa miehen kanssa tuo tonnin seteli -pätkä youtubesta :'D Kiitos ihan mahtavasta blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muahahaa, mäki katoin sen muutaman kerran! :D Ja kiitos itsellesi, kiva kun tykkäät!

   Poista

Hae