Aurinkomme

18.3.2015

Olet vielä pieni, silti maailman tärkein. Sinun silmissäsi loistaa ilo, sinun hymysi sulattaa.  Sinä tuot valon,  sinussa asuu toivo.  Olet ...

Olet vielä pieni, silti maailman tärkein. Sinun silmissäsi loistaa ilo, sinun hymysi sulattaa. Sinä tuot valon, sinussa asuu toivo. Olet suloinen kuin kevään ensimmäinen leskenlehti.

Olet aivan uusi, mutta tuntuu, kuin olisit ollut täällä aina. Tähän maailmaan ja syliimme kuulut. Siinä on hyvä.

Kun katsot minuun, toivon, että koko maailma näkisi katseesi. Siinä on kaikki hyvyys, kaikki onni, kaikki rauha. Ihan kaikki. Jos vain maailma tuntisi sen lämmön, jonka minä tunnen katseessasi, kaikki olisi paremmin. Kukaan ei voisi vihata ja sotia, kun sydän läikkyisi sellaista rakkautta.


Kuinka voikaan rakkaus vain kasvaa. Se ei jakaannu, se ei lopu kesken – se kasvaa. Se ei ole keltään pois, sitä riittää kaikille. Rakkaus, jos jokin, on ehtymätön luonnonvara.

Sinä ja sinun veljesi. Maailman rakkaimmat. Meidän lapsemme. 

Olette aurinkomme.

You Might Also Like

14 comments

 1. <3 Välillä tuntuu ihan raskaalta rakastaa omaa lasta niin paljon. Koko ajan on pieni huoli pinnassa, mutta silti ei voi olla kun onnellinen, tästä äidin asemasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Sydän pakahtuu rakkaudesta, huolesta, onnesta ja kaikesta koko ajan. Voi ihanaa äitiyttä!

   Poista
 2. Ihana, itku tuli <3 kyllä ne lapsukaiset on niin rakkaita, ettei välillä sanat riitä kuvaamaan, sä puit ajatukset sanoiksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, kiitos. Sitä rakkauden määrää ei voi kai tietää ennen kuin kokee vanhemmuuden. Luulisin. Se on jotain niin ainutlaatuista.

   Poista
 3. Ihanasti kirjoitettu. Liikutuin vaikken lapsiasi tunnekaan. Mutta omaa lasta kohtaani tunteet on samoja, pakahduttavia. ❤️ T. Tiinahema

  VastaaPoista
 4. Oi, kaunis kirjoitus! Vaikka joskus pohdiskelin, mitä tapahtuu toisen lapsen syntyessä, niin nyt olen huomannut, että todellakin rakkauden määrä ei jakaannu eikä siirry vaan nimenomaan kasvaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! Niinhän se menee, jokaiselle on 100 prosenttia rakkautta! :)

   Poista
 5. Itku tuli, kun tätä luki. Ihana kirjoitus! Muutoinkin blogisi on todella iloinen poikkeus lapsi ja vauvablogien maailmassa, useimmiten nauran kirjoituksillesi vedet silmissä. Kivaa kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kiitos! Ihana palaute! Kivaa kevättä myös sinne! :)

   Poista

Hae