Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Paskapoliisi

25.11.2015

Oikein sateisen paskaa marrashuomenta täältänäin! Kävelinpä tuossa taas tällä viikolla koiranpaskaan ja vaunujenkin renkaista sitä taas ihan...

Oikein sateisen paskaa marrashuomenta täältänäin! Kävelinpä tuossa taas tällä viikolla koiranpaskaan ja vaunujenkin renkaista sitä taas ihanasti rapsuttelin pois. Oi kyllä on niin rasahtelevan mukavaa se semmoinen.

Minähän olen jo ehkä tunnettu koiranpaskapoliisi täällä meillä päin, kun stalkkaan ihmisiä ja muistuttelen niitä sen kikkareen keräämisestä. On nimittäin pikkasen tulehduttavaa, kun itse on esim. just keräämässä oman koiransa minituotosta ja samalla hetkellä astuu viereiseen paskaan – joka ei siis ole sen oman koiran kakka. Siinä seesteisemmänkin emännän otsasuoni alkaa tykyttää, kun lenkkari uppoaa kylmän kankeaan kakkamöhkäleeseen. Olisi edes ollut kumppari, tai edes lämmintä paskaa.


Sitten lisäksi olen Instagramissa mouhonnut asiasta ja tuonne Snapchatiinkin tein aikoinaan ihan step-by-step -ohjeet kakan keräämiseen. Ajattelin, että sen täytyy olla jotenkin hankalaa, kun niin moni sen jättää tekemättä. Tein sitten ihan jokaihmiselle sopivat ohjeet siihen hommaan.

Jotenkin vielä pystyn käsittelemään, että jengi ei kerää metsästä tai jostain ojista niitä paskoja, kun niihin ei ole suurta todennäköisyyttä dallata, mutta että niinku kävelyteiltä. Keskeltä kävelytietä, hei. Eikö ne ihmiset – jotka kuitenki ovat niitä samoja, uskoisin – pelkää, että ne astuvat vaikka itse niihin kökköihin? Vai onko ne vaan niin korviansa myöten muutenki paskassa, että ei niitä haittaa pieni lisämauste kengänpohjaan?

Ja siis puhumattakaan jostain lapsista, kun ne raukat kaatuilevat naama edellä johonki megakakkaan. Mutta tuskin noita paskosihmisiä sellaset kiinnostaa. Niitä mikään saatana kiinnosta.


Tänään kävelin sitten taas tuota yhtä kävelytietä, mikä siis on ehkä maailman pahin paskapommipätkä. Joo-o, on se, olen siis ihan vältellyt sitä reittiä, koska siitä tarttuu aina kakkaa mukaan. Vaikka kuinka varoisi, niin aina. Uskon, että ne jotain salakakkoja, koska en vaan tajua, miten aina.

Mut siis kävelin ja näin siinä sit taas jäätävän kokoisen köntsän keskellä tietä. Kävelin ensin khuulisti väistellen ohi, mut kakkaraivo tykytti vähän alitajunnassa, joten aattelin että merkkaan senkin saatanan paskan jollain, etten astu enää ikinä siihen.

Nappasin yhdestä puskasta oksan ja aattelin, että tökkään sen siihen pystyyn, ja jos löydän taskustani jonkun ylimääräisen kakkapussin, niin laitan senkin siihen kepinnokkaan. Niinku lipuksi, että ompa komia paska.

Missään nimessä en voinut siis tietystikään kerätä sitä jonkun toisen koiran jätöstä siitä pois, koska se tie on niin nähty. En aio enää siivota muiden ihmisten koirien kakkoja, kö sitäkin olen tehnyt, I'm done.

No, homma vähän lässähti, kun keppi ei pysynytkään siinä pystyssä. Notkahti vaan aina kumoon, eikä ollenkaan ollut mun kanssa samalla aaltopituudella. Siinä sitte tökin sitä kakkaa, yrittäen aina uudelleen ja uudelleen, ja voin vaan kuvitella, mitä ne vastapäiset ammarinpojat siinä mahtoivat kelailla. Hullu muija, mitähä kiksejä se saa tosta paskan tökkimisestä.

Että tota voitasko vaan kerätä hei ne koiramme jätökset aina pois, ETTEI MUN TARVII ENÄÄ IKINÄ TÖKKIÄ IHMISTEN EDESSÄ KEPILLÄ KAKKAA!


You Might Also Like

14 kommenttia

 1. Sun kirjoitukset on kyllä puhdasta kultaa! ��

  VastaaPoista
 2. Mulla paloi kerran käpy totaalisesti ja askartelin pieni kylttejä joita laitoin koirankakkoihin. Bloggasinkin siitä mutta en löytänyt sitä enää. Yllättäen se keräsi ison määrän kommentteja joissa puolusteltiin asiaa koska tupakantumpit ja muut roskat. Mutta kyllä se vaan jumalauta vituttaa kun lapsi astuu paskaan ja hinkkaa sen sitten rattaisiin kun ei ehdi huomata tai se kun vaikka on jo pessyt sen kengän ja lapsi haluaa reppuselkään ja se kenkä heiluu siinä nenän kohdalla lapsen istuessa harteilla ja se paska jumalauta haisee edelleen. Näitä tapauksia on nyt tälle syksyllekin ollut jo useita. Ja sillon kun tein niitä kylttejä, mulla ei vielä ollut edes lapsia mutta vitutti silti. Yksi kävelytie mitä kuljin töihin, oli niiiiiiiin täynnä paskaa että ajattelin lumikolalla lykätä ne yhdeksi kasaksi. Yäh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä eikä, oliksää se "upea kakka" -kylttien tekijä?? Mä niin fanitin sua! Ja oon miettiny et teen ite samanmoisia! Ja siis puolusteli... joku? Mitäh? Onkse niinku niin, et koska muutkin roskaa nii itekki saa? Omg.

   Poista
  2. Minä oon ainakin kyltittänyt, en tiedä onko joku muukin :D Tää oli kai joskus 2010 tai 2011. Ja joo, tulee niitä joiden mielestä kakka on pienempi paha kun se kuitenkin maatuu hei! Ja niin kauan kun muut heittelee tupakantumppeja joita hänen koiransa sitten syö niin hän ei paskoja kerää ym muuta. Kyllä noita löytyy :/ Ja ärsyttää mua vähän tälleen ei-koiraihmisenä sekin että jos talvella on muodostunut oikopolku jonnekin niin eiköhän se ole kusesta keltaisena molemmin puolin polkua niin että kusilumi hinkkautuu housuihin koko matkalta. Jotenkin ajattelisi että koiran kanssa lenkillä ehkä ehtisi kiertää virallisiakin reittejä toisin kuin jos juoksee aamulla bussipysäkille henkihievereissä sitä oikopolkua pitkin mutta ehkä tää vaan on tosi itsekkäästi ajateltu ja pitää vaan ruveta itse herään aikasemmin että ehtii kiertotietä dösärille.

   Poista
 3. Mä oon joskus fantasioinut, että keräisin ne paskat pussiin ja sit stalkkaisin niiden jättäjää kotiovelle, minne sitten kiikuttaisin hauvelin tuotokset omistajan omaksi iloksi. Fantasiaksi on toistaiseksi jäänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nosiis... niin mäki... :D Mut fantasiaksi on jäänyt myös!

   Poista
 4. Miksei koskaan missään näy tällaista kirjoitusta:

  Mitä te nössöt kakanpelkääjät aina nipotatte siitä koiranpaskasta? Mun dobermanni Aatu ainakin saa kakata mihin haluaa – vaikka keskelle jalkakäytävää – enkä mä niitä göntsiä koskaan kerää, koska eihän ne mitään haittaa. Koirankakka on puhdas luonnontuote! Jos sitä tarttuu kengänpohjiin, niin mitä sitten? Ei kai kukaan kulje kotonaan kengät jalassa, eteiseenhän ne kengät jätetään. Ja koira hinkkaa joka tapauksessa loput paskat persiistään sohvalle, niin pienet lisäkakat tassujen pohjissa ei tunnu enää missään. Niin että kasvakaa aikuisiksi ja lakatkaa mesoamasta koiranpaskoista ja jättäkää omankin koiranne paskat keräämättä!

  Oikeasti?! Miksei noi ihmiset koskaan kerro omaa kantaansa missään?! Samoin kuin esim. koulukiusaajat ja kaaharit. Koskaan eivät tuo omaa maailmankuvaansa esille missään. Miksi? Ovathan he nähdäkseni maailman napa kuten koirankakan keräämättä jättäjätkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepäs se! Paitsi et joku oli vissiin tolle Norsikselle aikanaan puolustellut, koska tumpit ja muut roskat. Mut noin niinku yleisesti ottaen ei kyl nouse mitään ylpeää puolustusrintamaa mainitsemillesi asioille. Jännä... ;)

   Poista
 5. Nyt ollaan olennaisen äärellä. Ulkoilusta tulee eteläsuomalaisen sään armoilla muutenkin riittävästi sotkua sisälle. En todellakaan kaipaa lasten kuriksiin koiran tai muutakaan paskaa.

  Mulla on tosi karkailevat pojat. Kiva niille siellä lähipuiston tienoilla karjua päivittäin, että jos on pakko karata niin toiseen suuntaan kiitos, kun noilta kahdelta tienpätkältä tarttuu mukaan aina koirankakkaa, muistatko Isompi senkin kerran kun lähdettiin kesken puistoilun kotiin kun Pienempi kaatui paljaat sormet edellä koirankasaan ja koitin pestä ojassa sen käsiä ja se ei tykännyt siitä ja onnistui tunkemaan molemmat jalkansa nivusiin asti sinne veteen, oliko se kivaa, niin, nyt karkaat saakuti edes siihen koirankakattomaan suuntaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii ja siis mä en vaan tajua. Niinku just noi Vanhan jäärän mainitsemat esimerkit, niin ovat kyllä niin muita ajattelemattomia, että. Tosin uskon, et moni vaan ei tuu miettineeks asiaa yleensäkään, ku ei oo omakohtaista kokemusta paskasta kengässä/lapsen suussa. Ei ehkä oo mitään pahiksia aina, mut ei vaan kelaa asiaa sen enempiä. Mut nyt voi alkaa kelaamaan, eikö? :D

   Poista
 6. Siis ahahahah sun tekstit ei petä ikinä :'DD

  VastaaPoista
 7. Entäs ne täydellisen ajattelemattomat pölvästit, jotka käyttää koiransa paskalla leikkipuistossa! Siis jumalauta.

  VastaaPoista
 8. Jumankekka, aika karmiva toi vika kuva, tuolta pöntöstähän tuijottaa jokin... :D

  VastaaPoista

Hae

 

 

Ruokablogien kärki