Mielenrauhaa riippumatossa

Riippumatto. Sellainen meidän pihalle muutti reilu viikko sitten. Sen asensin parin puun väliin, ja siinä olen parina iltana ehtinyt köll...

Riippumatto. Sellainen meidän pihalle muutti reilu viikko sitten. Sen asensin parin puun väliin, ja siinä olen parina iltana ehtinyt kölliä. 

Kaverina minulla on ollut kirja, ja vierailevina tähtinä orava ja siili. Orava on ollut rohkea ja tullut yläpuolellani olevalle oksalle, siili sen sijaan tykkää tuhista viereisessä puskassa. Tapasipa siili muuten naapurin kissankin, ja hetken toisiaan nenät vastakkain tuijotettuaan, jatkoivat he omia puuhiaan toisistaan sen kummemmin välittämättä.

Syksyhtävänä kesäiltana, auringon paistaessa vielä hennosti oksien läpi, kevyen tuulen käydessä riippumaton kuteisiin, on ihmisen hyvä. Mieli ja keho lepää kevyessä keinutuksessa ja ajantaju katoaa kirjaan syventyessä. Riippumatossa lepäillessä avautuu oma pieni maailmansa puiden oksien alla ja oma kotipiha saa pienen taianomaisen mausteen, pienten eläintyyppien rapistellessa pitkin pihaa. Välillä lasken kirjan vatsalleni ja vain kuuntelen rapinaa, tuijotellen korkealle puun oksiin.

Tavoitteena on on ehtiä tänäänkin, edes hetkeksi, nauttimaan riippumaton tarjoamasta rauhasta. Kirjakin kutsuu minua houkuttelevasti pariinsa.  

Tältä se muuten näyttää köllöttelijän silmin..

Ai että, paras ostos tänä kesänä. Olisinpa vain keksinyt jo alkukesästä.You Might Also Like

5 comments

 1. Mulla oli riippumatto jo ostoskortissa alku kesästä, mutta sinne se jäi kauppaan kuitenkin. Nämä kuvat saavat kyllä katumaan päätöstä!

  Tsemppiä tulevaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ehtii ostamaan! :) Tigerissä oli näitä. Tykkäsin tästä kuosista hulluna!

   Kiitos tsempeistä, niitä tarvitaan! :)

   Poista
  2. Kohta mä varmaan olen siellä Tigerissä! Onneksi luin tän sun vastauksen vasta nyt, koska eilen olin kyseisen liikkeen hoodeilla :D

   Poista
 2. Ihan mielettömästi tsemppiä suulaensulkuun! Kaikki menee varmasti hyvin ja pikkuinen paranee nopeasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivotaan että menee hyvin. Onneksi pikkuiset potilaat tuntuvat paranevan nopsaan! :)

   Poista

Hae