Saippuaäiti

16.10.2013

"Voi ei, nyt se Brooke pussas sen Billin kaa! Onk niil nyt joku suhde? Mä arvasin tän!" -kiljaisi  äiti-ihminen aviomiehelleen en...

"Voi ei, nyt se Brooke pussas sen Billin kaa! Onk niil nyt joku suhde? Mä arvasin tän!" -kiljaisi äiti-ihminen aviomiehelleen ensimmäisenä sen tultua kotiin. Olisitte nähneet sen aviomiehen ilmeen. Silkkaa kunnioitusta.

...

Mä en ole koskaan oikein katsonut saippuasarjoja. Siskolleni nauroin teininä, kun se piti lukutauon kokeisiin pänttäyksestä Kaunareiden ajan ja äitiäni olen aina pitänyt vähän urpona hassuna, kun se kiirehtii kotiin Emmerdaleksi.

Merkkejä kuitenkin vakavasta saippuaoopperakoukuttumisesta oli jo raskauden loppuaikana, tylsyyden ajaessa ihmisen päivällä tv:n äärelle. Silloin kuitenkin saippuasarjojen käyttö jäi kokeiluun.


Vuosi on vierähtänyt niin, ettei tv edes ole päivisin auki, mutta nyt, salakavalan ihanasti, tv on auennut kuin itsestään ja sivusilmä on kääntynyt siihen suuntaan. Saippuasarjoissa upeinta on se, ettei niitä tarvitse kovin intensiivisesti seurata - silti pysyy kärryillä. 

Isälläni oli tapana sanoa, että hän katsoo kerran vuodessa Kauniita ja rohkeita, eikä vieläkään se Ruuke ole saanut sitä Ritkeä. Isipä ei tiennytkään, että on se sen saanut - monta kertaa. Niillä vaan tuli taas bänksit, koska Taylor. 

En edelleenkään erota kaikkia sarjoja toisistaan, varsinkaan kun se Amber pomppii niissä kaikissa, enkä tiedä kuka on kenenkin äiti, sisko tai mies. En tiedä kuka on hyvis ja kuka on pahis, enkä ole ihan varma kuka juonittelee ketäkin vastaan. Mutta sen tiedän, että Phyllis teeskentelee selkäsairasta, Aaron on ehkä tappanut jonkun - mutta se on kai syytön, Tanyan miehellä on salaisia rahaongelmia ja että Brooke touhuaa vahingossa siskonsa miehen kanssa.


Ostoskanavaa en sentään vielä katso. 

...

Siellä se väijyy:
kuva
You Might Also Like

0 comments

Hae