Kiitollisena vuodesta

Vuosi vierähti. Se on ollut tähänastisen elämäni ihanin vuosi. Vuodessa oli paljon mahtavia asioita, mutta vuoteen mahtui myös ylämäkiä. Kai...

Vuosi vierähti. Se on ollut tähänastisen elämäni ihanin vuosi.

Vuodessa oli paljon mahtavia asioita, mutta vuoteen mahtui myös ylämäkiä. Kaikesta selvittiin ja oikeastaan ylämäet vain vahvistivat onnellisia hetkiä, joita mahtui vuoteen paljon. Vuosi oli stressittömin, rikastuttavin ja hauskin vuosi. Lapsen kanssa kotona oleminen ja mahdollisuus seurata lapsensa kehittymistä läheltä, ovat olleet suurimpia ilon aiheita minulle. Ainutlaatuista ihanuutta. Kiitollisuus lienee päällimmäisin tunne nyt.

Tämä blogi, jonka aloitin huhtikuussa, on antanut jo nyt enemmän kuin uskalsin odottaa. Se on avannut uusia mahdollisuuksia ja palkinnut jo nyt siihen antamastani ajasta. Ensi vuonna blogihommani laajenevat, ja anteeksi klisee, mutta siitä lisää myöhemmin.


Vuosi meni nopeasti, mutta se antoi enemmän kuin mikään vuosi koskaan. Tämä oli hyvä vuosi.Ihanaa uutta vuotta kaikille rakkaille lukijoille! Ilman teitä lukijoita blogin pitäminen ei olisi näin kivaa. 

Kiitos kuluneesta vuodesta!


Skool vuodenvaihteelle, toivottaa Mamma ja esituoksuttelija!You Might Also Like

2 comments

Hae