Etsivä löytää, or not

19.2.2014

Sitä aina joskus narsistisesti  mielenkiinnosta tutkii tätä omaa blogiaan ja ihastelee Bloggerista lukijamääriä ja muuta statistiikkaa. Sitt...

Sitä aina joskus narsistisesti mielenkiinnosta tutkii tätä omaa blogiaan ja ihastelee Bloggerista lukijamääriä ja muuta statistiikkaa. Sitten tulee eksyneeksi "Liikenteen lähteet" -osioon ja sieltä "Haun avainsanat" -kohtaan. Tilanteesta riippuen, joskus hakusanat naurattaa, joskus vähän itkettää. Ja ihmetyttää. Jaaa ällöttää.

Olenkin listannut muutamat hakusanat, jotka ovat tavalla tai sillä toisella jääneet mieleen. Voitte päätellä, mitkä ovat aiheuttaneet mitäkin tunteita. 
Haut ovat listattu kirjaimellisesti:

Avokadosalaatti+rimpuilua
Kaksari ilme
Ei lapsilli lapseton ravintola
Rasittavat lapsiperheet

Aikuisten keinu sex
Naapurin rouvan sänky 
Vaimon kakkaa
Mamma kakka


Onkohan pettymys ollut suuri, kun seksikeinua etsivä onkin saanut tulokseksi blogini vain, koska mainitsen ekassa postauksessani Sex and the city -sarjan, tai kun naapurin rouvan sängystä haaveileva on päätynyt lukemaan syysvaatteista, tai kun kakkahommia etsineet ovatkin päässeet lukemaan sekavan tarinan arkisesta koira-lapsi-perheen rimpuilusta?

Lisäksi kysyisin: what's up with the kakkahomma?

Tai älä vastaakaan, en halua tietää.You Might Also Like

11 comments

 1. Haha! Ihan sika hauska :)

  Saako muuten kysyä, miksi piilotat ihasteltavat lukijamääräsi? En tiedä kenenkään muun niitä peittävän, niin siksi utelen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tarkotatko noita bloggerin tilaajia/lukijaraatia? Musta se widget on vähän ruma, tai ainakin kirjava, enkä haluis pitää sitä ollenkaan. Mutta ku bloggaava kaveri painosti laittamaan sen, koska sen kaikki tunnistaa, niin mä sit laitoin vaan sen tunnistettavan osan, eli sen napin. Mulla oli ennen semmoset omansa näköiset napit noille seuraamismahiksille, mutta siirsin melkein kaikki tonne välilehden taa. Tää on muutenkin niin kirjava tää blogi, että en haluis hulluna kaikkee kuvaketta ja härpäkettä kaikkialle. Voi olla että pitää jossain vaiheessa lykätä kuitenkin ihan sellaisenaan se widgettihommeli.

   Poista
  2. Joo niitä tarkoitin ja ulkonäöstä oon samaa mieltä. Luulen, ettei se kenenkään mielestä mikään kaunokainen ole :) Ton takia oon laittanut omassa blogissa Facebook-tykkääjien naamat piiloon, koska sekin on niin kirjava. Mut lukijamäärät kiinnostaa jengiä ja mä oon aina halunnut ite pitää sen avoimena ja läpinäkyvänä tietona kaikille, vaikka ulkonäöllisesti onkin mitä on.

   Poista
  3. Joillakin on ollut sellasia hyvin yksinkertaisia nappi-mallisia liitännäisiä ja ne on kivoja ja nättejä. (Esim. Kaisan No Home Without You -blogissa on ihanat mustat pallurat) Mä silti tykkään Fb-liitännäisen kohdalla tosta isosta mallista, missä näkyy niitä päivityksiäkin. Mutta ne kuvat vois siitäkin ottaa pois. Pitänee (yrittää muistaa) kuuklailla sellaista mallia. Mä en oo muuten edes ajatellut, että ketään kiinnostaa tilaajien määrä? Haha, olen urpo! Jotenkin oon ajatellut sen kuitenkin olevan vain murto-osa oikeista lukijamääristä, eikä siten mitenkään tärkeä tieto - noh, ehkä suuntaa-antava, mutta ei sillai kerro mitään. Tekstissänikin tarkoitin juuri niitä statistiikan lukijamääriä, en niitä lukijaraatilaisia. - Niitä muuten on tällä hetkellä 56, eli yksristikaks, jos kiinnostaa :D Voin mä sen tehdä läpinäkyväksi, mikäli se on oleellista tossa! Hihi! :D

   Poista
  4. Haha :) No ei mun takia ainakaan tarvi! En vihjaillut mitään sun 'läpinäkyvyydestä'. Ja todellakin totta, ei se luku kerro kävijävirrasta mitään. Lukijoita kuitenkin tulee vähän mistä sattuu. Mut joo, No home without you-blogi on tosi nätti, ne napit myöskin. Olen ihaillut samaa, en tosin osaa tehdä täällä yhtään mitään! Terveisin Anti-koodari ;)

   Poista
  5. Mä olin käymässä yhen graafikon luona muuhun blogihommaan liittyvässä jutussa ja kielipitkällä ihastelin sen koodaustaitoja <3 Tost ja tost vaan se näytti, mitä se ois voinu tehä, ja meitsi osaa just vaihtaa jotain perushommia. Mut HTML:stä sentään, kun mun pikajutut (css?) ei toimi enää. :D Et semmone koodari meitsiki, oon saanut jotain rikki.

   Poista
  6. Hah, joo voin kuvitella :D Musta tää sun blogin ulkonäkö on aina ollut tosi kiva. Persoonallinen ja pirteä. Ja tekstistä piti vielä sanoa, että miks mun blogia ei koskaan haeta noin mahtavilla hakusanoilla? Ihan sairaan hauskoja :)

   Poista
  7. HEMMETTI! Yritin käydä äskön laittaas sitä sillee, et kaikki luvut naamat kaik olis, mut se herjaa ettei pysty laittamaan liitännäistä. Krääh!

   Nyt on muuten noussut, on jo 60, lol! :D

   Poista

Hae