Taaperon sisustusvinkit

21.2.2014

Kevät tekee tuloaan ja varmasti monilla alkaa sisustussormia syyhyttämään. Tekee mieli uudistaa ja raikastaa kodin ilmettä. Usein kuitenkin...

Kevät tekee tuloaan ja varmasti monilla alkaa sisustussormia syyhyttämään. Tekee mieli uudistaa ja raikastaa kodin ilmettä. Usein kuitenkin kangistuu vanhoihin kaavoihin ja toistaa samoja tyylejä. Tässäpä, arvon lukijat, on uusia ja varsinkin tuoreita sisustusideoita tulevaisuuden Markolta, aikamme Teuvolta ja huomisen Inno-Mikolta. 

-Sisustussuunnittelija Taapero, palveluksessanne!


Kuka on väittänyt, että tuolien paikka on pöydän äärellä, tai että mattojen pitäisi olla tylsästi suorassa? - Mikset leikittelisi tuoliasetelmilla ja maton erilaisilla muodostelmilla! Tuolien alle voi myös asetella elintarvikkeita koristeeksi ja saat helposti ja vaivattomasti väriä kotiin. Tyylikästä ja käytännöllistä!

Olohuoneen sisustukseen saa eloisaa rytmiä ripottelemalla leluja tai vaikkapa kirjoja lattialle. Tämän jälkeen kannattaa lanata kärryllä tavarat ympäriinsä, välttääkseen liian huoliteltua ja asetellun oloista lopputulosta. Myös sohvatyynyt sohvalla on jo menneen talven lumia - nyt sisustetaan lennokkaan huolettomasti!

Sohvantaus jää usein liian vähälle huomiolle sisustusta suunnitellessa. Harva ymmärtää hyödyntää sen tuomia mahdollisuuksia. Sohvan takana voi säilyttää vaikkapa palikoita, ja miksei jopa aurinkolaseja!

Rohkeimmat keittiösisustajat eivät tee uudenlaista tuoliasetelmaa vain ruokapöydän tuoleista, vaan rohkenevat lisätä myös syöttötuolin mukaan. Kodikasta tunnelmaa taas voi luoda asettelemalla laatikoiden sisällöt lattialle.
Vinkki! Perhepiknik omassa kodissa: ruokailkaa perheen kesken vaihtelun vuoksi keskellä keittiötä, ilman pöytää!


Ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä: 
Kevään kuumin sisustusvinkki: Sisusta hedelmillä! Hedelmä patterin päällä luo kotiin herkullista tuoksua sekä somistaa hauskasti. - Hedelmäkorit on niin passé.

You Might Also Like

26 comments

 1. Hihhii! Kyllä varmaan rupee Teuvon puntit jo tutisemaan ;D Mahtavia kyllä nämä minisisustajat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kannattais! Sen verran taitava kilpailija tulossa! :D

   Poista
 2. Tuttu ilmiö. Sukulaisellani ja hänen vaimollaan on kolme lasta, aika moisia remukkeja.

  VastaaPoista
 3. Hauska postaus ja tutulta näyttää!! Oikein hyviä vinkkejä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tää saattaa olla tosi monessa kodissa trendi :)

   Poista
 4. Hah, niin kotoisaa! Meillä Hobitti kuljettaa pikkuautoja nojatuolin tyynyn väliin. Kävi vieraitakin eikä kukaan sanonut että oli "hieman" epämukava istua noin sataan pikkuautoon/traktoriin nojaten :D Huomasin vasta illalla että jotain oli jäänyt siivoamatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha! Ehkä hän oli ajatellut niiden toimivan akupunktiotyynyinä? Huikee idis hei! ;)

   Poista
 5. Ja hei, jos keittiöstä loppuu säilytystila, niin esim. kattilankannet on hyvä säilyttää sohvatyynyjen takana ja sohvan allehan voi laittaa mitä tahansa litteää, vaikkapa karjalanpiirakan!

  On myös hyvin rajoittunutta ajatella, että vain lelut kuuluvat lelulaatikkoon. Niissä voi ihan yhtä hyvin säilyttää mm. äidin autonavaimia, veroilmoitusta tai uimalaseja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta muuten! Meillä on sohvan alla paljonkin aarteita, jotka aina siivouspäivänä naarataan talteen. Puhelintakin voi muuten säilyttää lelulaatikossa. Ja sohvan alla. Jaaa roskiksessa.

   Poista
 6. Tässä kyllä tutisee niin Teuvon kuin Nikonkin puntit! Markokaan ei mahda mitään, vaikka hänellä onkin "MUN OHJELMA" :)

  Tämän siivoamisen jälkeen kipaisehan osallistumassa kivaan arvontaan :) http://www.rintsikka.fi/2014/02/lastu.html

  Viikonloppuja sinne keskustan suunnalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täältä tulee semmonen sisustaja, että! Kannattais ihan nyt jo heti suosiolla vetäytyä teeveestä ja antaa tilaa nuoren polven taiturille.

   Poista
 7. Ihanaa! Niin mahtavan naurukohtauksen sai tää postaus aikaiseksi :D Kyllä on ehdottoman rohkea ja ennakkoluuloton ote sisustamiseen, joka taitaa olla luontainen ominaisuus näille mainion ikäisille taaperoille. Iloista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mahtavaa - naurukohtaus kuulostaa ihan parhaalta! Iloista sunnuntaita sinnekin! :)

   Poista
 8. Tää oli kyl niin paras =D =D =D

  VastaaPoista
 9. Tää oli huippu, sohvan takaiset sisustusmahdollisuudet aiheuttivat hihityksiä. Huikeeta kreaamista!

  http://www.lily.fi/blogit/nainen-ajattelee

  VastaaPoista
 10. Teillä on sama sisustusstaili kuin meillä! Onkohan ne soitelleet?

  VastaaPoista
 11. Löysin blogisi sattumalta ihan hiljattain, ja olen ehtnyt selailemaan vasta muutaman jutun. Oli kuitenkin pakko tulla jo kommentoimaan, että blogisi on aivan ihanan elämänmakuinen ja aidon oloinen! Sellainen maistuva! :D Hyvät kuvat ja mahtava kirjoitustyyli! Sisutustyylisi on myös ihastuttava, ja sainkin paljon ideoita yhdistää unelmat ja todellisuus toimivalla tavalla kolmen hengen kodissamme, jota pieni poikamme sulostuttaa! :)

  -Marie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, olipa ihana palaute! <3 Ja aivan loistavaa, että olet saanut inspiraatiotakin, jee!

   Poista
 12. :D täällä sieraimet lepattaa, kun eksyin blogiasi lukemaan. Mahtavaa idearikkautta stailistilta (ja vähintään yhtä hyvää läppää aidiltä)! Meillä puoltoista vuotias äkännyt kengät käteviksi säilyttimiksi. Autonavaimet ja kelakortit, kyllä muuten mahtuu. Ja niin on nätisti piilossa katseilta. Mistä lie tämä luovuus pulppuaa ja miten sen vanhemmat saavat ehtymään jossain vaiheessa?

  -Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiva jos lepattaa! :D Jaa-a, saas katsoa, milloin sisustusinto laantuu... vaikka siis toooooosi hyviä ideoita saakin taaperolta, että ei sen puolesta! ;)

   Poista
 13. Eksyin juuri blogisi pariin ja päivän parhaat naurut olen kyllä tästä sisustuspostauksesta
  saanut. :D
  Jatkakaa samaan malliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei upeeta, kiva kun löysit! Naurut on aina jees. Jatketaan! :)

   Poista

Hae