Men at work

7.10.2014

Ensin se auttoi äitiä korvapuustien teossa, sitten se auttoi isiä remonttihommissa. Isi haki kaapista poran, joten taaperokin haki pienen, s...

Ensin se auttoi äitiä korvapuustien teossa, sitten se auttoi isiä remonttihommissa. Isi haki kaapista poran, joten taaperokin haki pienen, synttärilahjaksi saamansa leikkiporan. Sitten ne tekivät vähän hommia. 

Taapero katsoi tarkkaavaisesti mallia, ja hyvin määrätietoisesti teki sitten perässä. Sellainen pieni apin.. apuri se nykyään on.


Mä en kestä... Kattokaa nyt niitä. Miten ne nuo paidatkin olivat onnistuneet mätsäämään. 

Mun tyypit 

You Might Also Like

6 comments

 1. Voi mitä reippaita miehiä sulla siellä!
  Meidän Aavalla on tuo sama ihana paita ;) Siitä on tullu ihan sen lemppari. http://salosti.blogspot.fi/2014/09/aavan-kanssa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! Melkosia tekijöitä!
   Taapero sai tuon paidan synttärilahjaksi ja voi että kun sitä etupuolen kaivuria aina innolla ihmetellään, kun taapero sen paidastaan huomaa! :)

   Poista
 2. Ihanat!!! Mul tuli heti mieleen että harmi kun meillä on tyttö niin taitaa nuo remppahommat jäädä, mut sit sain itteni kiinni sopimattoman sovinistisesta ajattelusta - meillähän porataan ja aivan varmasti!!! Vaikka sitten prinsessamekko päällä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tytötkin voi tehdä remppahommia – mäki teen! Tosin meillä se menee niin, että mä olen... kröhöm vähän luovempi hommissani, kun taas mies on järjestelmällinen. Ainakin juuri remppahommissa. Siksi ne usein jääkin miehelle, koska silloin täällä on paaaljon vähemmän mun itkua ja hampaiden kiristystä, koska hommat menee kerralla nappiin. Minä kun en jaksa mittailla ja tuumailla. Meikä vaan tekee ;)

   Poista
 3. Mun kummityttö, 2v, on kans ihana pikku apina. Pätevänä matkii mun kävelytyyliä yms. :D

  VastaaPoista

Hae