Jos vaikka söis pääsiäisenä

"Mitäs pääsiäisenä?" on moni kysynyt ja samaa on tullut kysyttyä monelta. Tosi moni on kertonut lähtevänsä sukuloimaan, mökille, r...

"Mitäs pääsiäisenä?" on moni kysynyt ja samaa on tullut kysyttyä monelta. Tosi moni on kertonut lähtevänsä sukuloimaan, mökille, reissuun tai vastaavaa. Mutta tiedättekö, mitä me aiotaan tehdä? Meidän suuret suunnitelmat pääsiäisen varalle on... *rumpujen pärinää*... syöminen! 

Joo-o. Tänään se alkoi. Treffit kaveripariskunnan kanssa, syömään. Huomenna aamupäivällä brunssille, tietysti syömään, ja illalle saatiin kutsu kavereiden luo syömään. Sunnuntaina lähdemme ajelemaan vähän pidemmälle, serkkuni luo syömään ja sieltä menemme iltapäivän puolella taaperon kummivanhempien luo... tatta-da-daaaa: syömään!


Maanantain suunnitelmat ovat toistaiseksi auki, mutta veikkaanpa, että vois vaikka mennä syömään. Parasta tässä on, että emme ole käyneet edes kaupassa, koska meidät on kutsuttu (tai olemme itse kutsuneet itsemme, kröhöm) jonnekin joka päivä syömään. 

Noni. Ei mulla muuta tähän hätään. Nyt tuo mies tulikin juuri taaperon kanssa Mehukattimaasta kotiin ja toivat noutoruokaa tullessaan, joten SYÖMÄÄÄÄN!

Kivaa pitkäperjantain jatkoa! (Muistakaa syödä!)

You Might Also Like

0 comments

Hae