Karpin painajaiset

6.4.2015

Kävimme tänään kasvitieteellisessä puutarhassa. Ilmeisesti pari muutakin oli lukenut lehdestä puutarhan pääsiäisilakoinnista, sillä me emme ...

Kävimme tänään kasvitieteellisessä puutarhassa. Ilmeisesti pari muutakin oli lukenut lehdestä puutarhan pääsiäisilakoinnista, sillä me emme olleet ainoat apinaleipäpuuntuijottelijat siellä. 

Taapero oli tosi innoissaan trooppisesta meiningistä. Pienet vehreät käytävät olivat varsin mielenkiintoisia kikkailumestoja ja etenkin suuri allas kultaisine karppeineen herätti innostusta, niin isoissa kuin pienissäkin kävijöissä.


Jos muuten karppialtaan reunalla on pieniä savisia kukkaruukkuja kasveineen, mitä luulette, että taapero tekee?
a) Tutkii varovasti pieniä kasveja 
b) Kertoo kasvien nimet ja kuvailee kasvien kukkimisprosessit
c) Pudottaa kasvin ruukkuineen päivineen karppialtaaseen

Kyllä, oikein arvattu: c) Pudottaa kasvin ruukkuineen päivineen karppialtaaseen

Kävimme tunnustamassa aulan sedälle rikoksemme ja poistuimme vähin äänin ulos. Eikä muuten edes poistuttu vähin äänin, vaan vauva itki ja kaikki tuijottivat meitä. 

Että sillä lailla. Jos joku kohta lukee lehdestä, että viime viikolla puutarhaan muuttaneet karpit ovat yllättäen delanneet johonkin kukkamultamyrkytykseen, niin meitä on sitten syyttäminen. Great success. Ei puutu enää kuin että oltaisiin onnistuttu tuhoamaan se toinen tämän kevään kasvitieteellisen puutarhan nähtävyys, jättiagaave. Mutta se sentään kuolee itse pois kukintansa jälkeen, että ei siihen meitä tarvita.

You Might Also Like

6 comments

 1. Hahhahhaahaaa reeeeps!
  Mutta.. ihanko mä oisin jostain lukenut äskettäin, että enää ikinä ei minnekään...

  Hihhihhiii. Sori. Tää on niin hauskaa kun kyseessä ei ole oma taapero.
  Vois kyllä olla. Helposti.

  Me kyl selvittiin Luonnontieteen museosta mitään rikkomatta. Ei kaatunut dinosaurusten luurangot, vaikka aika varma olin että lasku tulee perästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Lähettiin selkeesti kaivaa verta nenästämme, vaikka ei mihinkään pitänyt enää ikinä. Mä olin jo unohtanut ton ehdotukseni lähteä tonne, mutta mies muisti sen aamulla. Ei ois vissiin kannattanut! :D

   Hyvä, että selvisitte luonnontieteellisestä. Me ei ehkä ikinä lähetä ees yrittää...

   Poista
 2. Höhööö, ihan huippua! Tosin ei varmaan siinä tilanteessa :)
  Meillä ei sentään kukkaruukku tipahtanut, vaan naperon kumisaapas. Talvipuutarhan kala-altaaseen pääsiäisenä :) Onneksi jäi hetkeksi kellumaan niin sain sen napattua lähes kuivana takaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii! No ei ollut siinä kohtaa, ei! Joku mummu tuli vielä kysymään, että mitä sinne tippu... ööö, no tuo kukkaruukku tuosta laidalta... :D Ja kukkaruukku ei muuten kellu. Ei sekuntiakaan! Haha!

   Poista

Hae