Ei merkkiäkään synnytyksestä

3.5.2015

Jee, kuninkaalliset ovat saaneet lisää vauvoja! Suloinen prinsessa – ja ihan vieläpä oikea sellainen, eikä semmonen "meidän pikku prins...

Jee, kuninkaalliset ovat saaneet lisää vauvoja! Suloinen prinsessa – ja ihan vieläpä oikea sellainen, eikä semmonen "meidän pikku prinsessa" – on syntynyt. Jee! Onnea sinne Britanniaan. Mulla onkin täällä lähes samanikäiset lapset, niin voidaan sitten järkätä jotkut leikkitreffit. Ihavvaa tällee kuninkaallisten kesken. Itsehän olen Turun kuningatar.


Mutta mites tuo uutisointi asiasta? "Ei merkkiäkään synnytyksestä!", "Catherine edusti upeana vain noin kahdeksan tuntia synnytyksen jälkeen". Ja niin edelleen.

Niin kysyisinkin nyt lehdistöltä, että mitä te sitten odotitte? Että se rumentuisi yhtäkkiä jotenkin? Vai minkälaisia merkkejä niinku? Että jos se on ollut ennen synnytystäkin tommonen upea, niin tuskin se sieltä minään Notre Damen kellonsoittajana ulos tulee? 

Enkä nyt puhu niiden hovikampaajien ja -meikkaajien osuudesta ennen herttuattaren ulosastumista, vaan että jos herttuatar on upea, kaunis nainen, niin mitä se synnytys sille tekisi? Sytyttäisi palamaan tai jotain? 

Että kai se nyt jumankauta näyttää itseltään kahdeksan tuntia synnyttämisen jälkeen siinä missä kahdeksan tuntia sitä ennenkin. Raskaus sen sijaan jäi sinne tänne näkymään hetkeksi itse kullakin, mutta synnytys? Daa.

"Ei merkkiäkään synnytyksestä" – No ei kai. Ainakaan naamassa. 

You Might Also Like

35 comments

 1. Minä mietin vain mielessäni että miten paksu side (eli vaippa) sillä on tuon luksusmekon alla jälkivuodoille. Ja tuskin on sairaalan verkkoalushousuja 😉

  Oikeasti ihan mahtavaa että on kuulemma synnyttänyt alateitse normaalisti. Ja oikeasti kokemuksesta kahden tunnin pikasynnytyksen jälkeen olo voi olla jopa kymmenen kertaa parempi kuin ennen synnytystä. Se toki varmaan heijastuu myös muille ja omaan olemukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, niin! Haha, voihan verkkoalushousut!

   Joo, jossain lukikin että mahdollisimman luonnollisen synnytyksen on halunnut. Mullakin on molemmat ollut aika nopeita ja just _helppoja_, niin kyllähän siinä aika hyvä olo sitten on. Ei nyt ihan-ihan heti ois voinu korkkareita vetää jalkaan, mutta kyllä jo kahdeksan tunnin päästä melkein ois voinukki! Haha!

   Poista
  2. Heh, mä mietin ihan samaa, että aikamoiset vaipat taitaa tuolla helmojen alla olla. Ja voihan sitä kipulääkkeiden turvin tuon muutaman minuutin seistä vaikka päällään. Eiköhän se Katekin ole kotona rojahtanut suoraan sänkyyn ; )

   Poista
  3. Juuuu, kunnon avuilla ja välineillä pystyy hymyilemään pari minuuttia! ;)

   Poista
  4. Tää oli myös mun eka ajatus, että se varmaan vaan kelaa, et pliiis, pliis, pliiiiiis, ei lorahdusta just nyt! :D :D
   Synnytyksiä on niin erilaisia ja synnyttäjiä kans. Viimeisen synnytyksen jälkeen olisin kahdeksan tunnin jälkeen kans jaksanut vaikka mitä ja näytinkin upeelta, koska iski pikkuinen turvotus ja sehän oikas kaikki rypytkin! :D

   Poista
  5. Hahaa! Mahtavaa! Mä en kestä, etten hokannut itse tota lorahdusvaaraa! Nyt aloin oikeesti miettii, että millähän ne pöksyt on vuorattu, ettei vaaleankeltaiseen mekkoon vaan tuu mitään. Tossa videossakin kun se kääntyy ja kävelee takas sisälle, nii abua, mikä riskipaikka! Jotku muovitetut pöksyt ehkä? :D

   Poista
 2. Haha, mä en kyllä ollut mistään kohtaa upea kahdeksan tuntia synnytyksen jälkeen :'D (mitä tietysti olen aina muuten, kröhöm). En olisi pystynyt edustamaan noin hehkeänä heti. Tai ehkäpä olisinkin, noilla palkoilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah! No oisitpas! Ammatimeikkaajat tekee ihmeitä! ;) Ja toi palkka kans.

   Poista
 3. Joo mä kanssa ihmettelin näitä "miten voi näyttää tuolta noin pian synnytyksen jälkeen?"-ihmettelyjä. Siis oikeastiko ihmiset luulee että Kate nakataan sinne median keskelle samanmoisena minkä näköisenä sitä yleensä kotiudutaan? Jos vastassa olisi kymmenien kameroiden arsenaali niin veikkaan että ihan jokamuija tahtoisi vähän kampaajaa ja meikkaajaa pohjille ennenkuin astuu sinne salamavalojen eteen. Ja eihän tuo montaa hetkeä siinä pihalla pyörähdellyt, kyllähän hetken aikaa jaksaa skarpata ja hymyillä vaikka aivan veto veke olisikin :) Se jos ei näytä väsyneeltä tai nuutuneelta ei kuitenkaan tarkoita sitä ettäkö ei olisi väsynyt ja nuutunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä! Ja jos hänenkin synnytys on kerta ollut helppo (eli ei mitään suurempia vammoja kai sitten), niin johan siinä sen hetken hymyilee ja vilkuttelee! :D Ja kuten tuolla aiemmin kommentoitiin, niin suattaapi olla että se Katkin on himassa kellahtanut takaisin sänkyyn.

   Poista
 4. No itsellä ei ainakaan maha katoa kahdeksan tuntia synnytyksen jälkeen vaan pömpöttää vielä niinku siellä ois suunnilleen vauva vieläkin. Tuossa kuvassa ei ainakaan mitään kovin isoa mahaa näy et jos ne tarkoitti sitäkin et on yhtä hoikka ku ennen raskautta :)

  VastaaPoista
 5. No itsellä ei ainakaan maha katoa kahdeksan tuntia synnytyksen jälkeen vaan pömpöttää vielä niinku siellä ois suunnilleen vauva vieläkin. Tuossa kuvassa ei ainakaan mitään kovin isoa mahaa näy et jos ne tarkoitti sitäkin et on yhtä hoikka ku ennen raskautta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jooooo! Mullakin! Mutta onhan niitä vaikka mitä kureliivejä. Ja toisin ku meitsi, niin Kate ei visiin ottanut montaakaan grammaa lisäpainoa ton raskauden aikana. Jossain muuten ihasteltiin just, että voi että kun ihanaa, kun ei peitellyt vatsapömppöään kuvissa. Kaipa tossakin kuvassa on sit nähtävissä joku pieni pömpähtävä kohta? :)

   Poista
  2. Nii ja siis itsekin kun unohdin jo oman vitsini tässä, niin hyymörini kykkä oli myös se että ei merkkiäkään _synnytyksestä_. Raskaudesta voi jäädä jotain merkkejä kehoon, mutta harvemmin synnytyksestä. Paitsi ehkä sinne. Mutta tuskin noi toimittajat sinne on päässyt sentään kurkkaamaan. Ehehhe.

   Poista
  3. Miten mä näen tuossa kuvassa mahaa ihan reilusti, tuo mekko anteeksi antavan mallinen. Ja tietysti sitä mahaa tuossa vaihessa kuuluukin olla! Meikkaajalla ja kampaajalla sitä toki saa itsensä hehkeäksi ihan kuka tahansa. Noilla palkoilla tuollaisen esiintymisen viitsisi tehdäkin, ihan normi-mammana sitä on tuossa vaiheessa ollut ihan mielissään tyksin pinkeissä pyjamissa :-)

   Poista
  4. Nojuu, onhan siinä joku kumpu. :) Luajan kiitos et meillä taviksilla ei oo kamera-armeijaa Tyksin eessä! Haha, aikamala!

   Poista
 6. "Syttyy palamaan tai jotain" -ahhahhaa hahahhahhaaaaa heeeh!!!! Paras läppä tähän sunnuntaihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vähintään kait! Joku sen verran mystinen tapahtuma se synnyttäminen varmaan on! :D

   Poista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Ai mun kommentti tuli vaan kolmeen kertaan :O
  Toivottavasti tämä ei nyt tuu useaan kertaan.
  Ei ois vissiin pitänyt nauraa röhöttää. Sytyn vielä itse palamaan. Scary.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, varovasti nyt! :D Eikai, tommosta on ollu liikkeellä näemmä nyt. Joku Bloggerin bugi, ehkä.

   Poista
 10. Omg, mä kikatan täällä ääneen ja toivon etten herätä muita :D :D

  - Anu

  VastaaPoista
 11. Mie oon "perustilassa" ihan semmonen nätti ja hoikka noin niinku muittenki ku äidin mielestä, mutta voi horror mitä kolme päivää kestänyt synnytys teki.
  Koko naama turposi ihan muodottomaksi ja huulet veresti hulluna. Mahasta en ees aloita.
  Tapoin miehen katseella, kun koitti kameraa kaivella laukusta perhehuoneessa. Ois siinä tarvittu kampaajan lisäksi jotain nesteenimua ja jesaria, että ois nätiksi saanu. Ja ehkä naamansiirron.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, jesaria! No mut kolme päivää on aika hiton hoocee meininkiä! Herttuattarella ei kestänyt kuin joku kolme tuntia!

   Poista
  2. Jou, täällä kans komppaa 3 vuorokautta lasta synnyttänyt. Palauduin varmaan vasta siinä 2kk hujakoilla ponnistusvaiheen jälkeen.

   Poista
 12. Itsellänikin oli suht nopea ja helppo synnytys, enkä tarvinnut mitään kipulääkkeitä synnytyksessä enkä sen jälkeen. Mutta voi apua mikä turvotus tuli synnytyksen jälkeen. Silmät ja koko naama oli ihan kamalat turvonneet, etten meinannut kehdata ottaa edes vieraita vastaan. Et minä en olis kyllä ollut edustuskelpoinen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ai kamala! :D Mulla taas turvotus lähti hetipian synnytyksen jälkeen.

   Poista
 13. Heh, mullakin oli helppo synnytys, ja piiiitkään odotetun (siis raskaus ei kestänyt vuosia, mutta hemmetin lapsettomuushässäkkä siinä..) ja hitsit että kyllä sen ekan päivän-pari niin säteili, ois helposti voinu huiskutella pitsimekossa jossai palatsin portaalla beibi kainalossa! Mutta. Sitten kun maito posahti utareisiin ja vauva kellastui bilirubiinipäissään, valvoit siinä parit vuorokaudet yms kivaa.. Että niinku hyvästi glamööri vauvaelämä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just, siinä on glämööri kaukana sitten! :D Mutta onpa ihana että lapsettomuushässäkästä huolimatta on onannut sittemmin! <3 <3

   Poista
 14. Kauhee haloo tullut jälleen näistä kuvista ja uutisoinneista. Itellä käynnistettiin monta päivää synnytystä ja olin valvonut pari kolme yötä putkeen, sairaalassahan ei saa nukuttua. Vihdoin kun nopean synnytyksen päätteeksi vauva oli ulkona niin tunnin päästä menin itse suihkuun ja kärräsin vauvan osastolle ja aamulla meikkasin niin kuin joka aamu ja olin niin energinen että. Alapää tietty oli hellänä ja vuosin ku seula mutta se kaikki oli pientä pientä siihen nähden että elävä maailman ihanin lapsi kainalossa. Mutta kotiin pääsyn jlk hormonit laitto tämän mamman niin itkuseksi, kipeeksi rinnoista, joka paikasta, takamus oli kuin tulessa ja kaikki oli hankalaa. Ja sitä kesti kuukauden. Mutta laitokselta kun lähdettiin ja kuvia otettiin niin jestas kuinka hyvältä tuossa vaiheessa vielä näytin :D en enää parin kuukauden päästä valvottujen öiden jne takia ;) Go Kate, upea nainen olet ja antaa kateellisten panetella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Mä luin jostain otsikon, että brittinaiset ovat raivostuneet asiasta. SIIS RAIVOSTUNEET! Mit vit! Miksi? Että joku sattuu näyttämään hyvältä? Jossain jopa oli spekulaatiota että se ei ole voinut itse synnyttää ja että kaikki on vaan ollut suurta huijausta, koska se näyttää niin freesiltä. Voi juma. Melko salaliittoteoria. Ehkä se on vaan liian paha rasti hyväksyä, että ihmiset ovat erilaisia. Ja sitäpaitsi, jos Katella olisi ollut joku räjäyttävä, paha synnytys, niin eihän sitä varmaan ois heti laitettukaan kameroiden eteen. Nyt sillä tais kaikki mennä niin hyvin, että hänet voitiin laittaa. Itse en olisi noin pian ekasta voinut, mutta tokasta kyllä olisinkin! :)

   Poista

Hae