Ruotsalainen avioliiton pelastaja

Siitä saa aina lukea lehdistä. Ei ole sutinaa suomalaisissa parisuhteissa. Avioliittojen puuhastelut kuihtuvat, kumpaakaan ei huvita, ja koh...

Siitä saa aina lukea lehdistä. Ei ole sutinaa suomalaisissa parisuhteissa. Avioliittojen puuhastelut kuihtuvat, kumpaakaan ei huvita, ja kohta jo nukutaan eri makuuhuoneissa. Parisuhdeasiantuntijat antavat aikakausilehtien sivuilla virkistysvinkkejä sänkykammariin. Hiero vähän, pue pitsiä, yllätä toinen imuroimalla.

Ja me tankerot suomalaiset sitten ollaan, että tuuppa nyt Reino niin minä sinulle tätä laventelin tuoksuista öljyä rassaan selkään liian pienessä pitsipyjamassa. Ja Reino on ihan, että ootappa vaan emäntä, kun saan imuroitua ensin tämän eteisen, niin vähänkö oot sulaa vahaa. 

Mutta eihän se toimi. 

Ei Raisaa oikeasti lämmitä Reinon imuroinnit. Kö ei se ees ota kunnolla noista listojen päältä ja hanuriki sillä vaan vilkkuu noissa pierukalsareissa. Eikä Reinoa Raisan pitsipyjamat kiinnosta – eikö ne ole kamalan kylmät ja epäkäytännöllisetkin.

Mutta tiiättekö. Vähänkö me suomalaiset ollaan taas oltu hakoteillä. Ruotsalaiset rientävät taas apuun meitä rohkeammalla innovatiivisuudellaan:


RUOSTUMATONTA SENSUELLISUUTTA, TERÄKSISTÄ KOVUUTTA! – NYT IKEASTA, VAIN 29,95!

"Ergonomisen muotoilun ja alapuolen silikonipinnoitteen ansiosta kahvasta saa hyvän ja tukevan otteen." 

Melko sensuellia, sanoisimme. Boom chicka wow wow.

Kiitos Ikea, kiitos Ruotsi – pelastitte suomalaiset avioliittomme. 

You Might Also Like

10 comments

 1. Apua, tipahdin :D Kiitos tästä illan pelastuksesta :D

  VastaaPoista
 2. Mistä sulla riittää näitä huippuja juttuja. Kiitos niistä!

  T. Neljän äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmää tiijä, sopiva väsymystaso ehkä? :D Kiitos itsellesi, mahtava kun viihdyt!

   Poista
 3. Ahhahhaa, bumtsikavauvau! Onks tää sitä arjen romantiikkaa tosiaan, mitä peräänkuulutetaan. Pieniä tekoja toisen eteen. Voi sanoo että kuule kun tää ruoka on sensuellilla tehty. :D -Irasaniitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niijjust! Toi taitaa meilläki olla just nyt ainoa sensuelli asia tässä huushollissa! :D

   Poista
 4. Ah hah hah hah siis aivan mahtavaa :D Sä ja toi paistinpannu ja kaikki! Oh yes!

  VastaaPoista
 5. Niinpä! Voi kun se mies ottais edes ne listojen päälliset huolella, niin olishan se hottia. Vuan kun ei. Hauska suakkuna, sanottais me täällä idässä :)
  Voisitko pliis kertoilla siitä sun puolivuotiaasta tai kohtahan hänkin on jo 7-kuinen. Meillä kun on myös tammikuun alussa syntynyt vauva, niin olis niinku vertaistukea.
  Ha det bra!
  T. itäsuomalainen muamo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sekös vasta kuumaa olis. Paitsi et täytyy kyl myöntää, et meillä mies ottaa listojen päälliset mua huolellisemmin, uuuh! Harmi vaan, ettei se ehi imuroida useemmin, haha!

   Hei tiäks. Sun takia sain itsestäni tänään irti sen kuusikuispostauksen ja nysse on hei ilmoilla! Et kiitti motivaatiosta! Kato tämmöne etelän vetelä kaipaa joskus vähä itäsuomalaista potkua! ;)

   Poista

Hae