Vettä, vettä, vettä vaan

18.8.2015

Lupailin Instagramin puolella tänään, että kirjoitan meidän pikkuisen lomamatkamme hurmaavasta majapaikasta, mutta nyt meni sevverran myöhäs...

Lupailin Instagramin puolella tänään, että kirjoitan meidän pikkuisen lomamatkamme hurmaavasta majapaikasta, mutta nyt meni sevverran myöhäseksi taas tämän huushollin rauhoittaminen, että siirrän huomiseen. 

Mutta semmosen jutun halusin vaan kertoa ja kysäistä, että kun me olimme iltakahluulla tuolla meressä, niin taapero otti ja päätti pissiälorottaa siinä niin, aivan muina miehinä mereen. Loroti loroti vaan ja minä en ehtinyt edes kissaa (tai pissaa) sanoa, saati estää tapahtumaa enää mitenkään. Tyydyin vain toteamaan, että vai niin, päästelit sitten sinne. Taapero naurahti ja alkoi laulaa kovaan ääneen, että "vettä, vettä, vettä vaan..." Wheels on the busin sävelellä (?!). Vähän pölmistyneenä yritin siinä selvittää, ettei saisi pissiä mereen, mutta eihän siitä nyt mitään tullut, kun meinasi naurattaa niin paljon.

Mutta haluaisin nyt kysyä, etenkin miehet, että onko toi lorotusjuttu joku sisäänrakennettu asia miehillä? Noin yleisestikin. Että hilirimpsistä vaan, kusasenpa tähän ja laulellen jatkan matkaani? Että sitä ei tarvi oppia mistään, vaan se tuleepi ihan luonnostaan teillä? 

Ja liittyykö tämä nyt siihen vanhaan vitsiin, jossa jumalalla oli pari juttua enää jaettavana Aatamille ja Eevalle ja niistä eka oli kyky pissiä seisaaltaan – minkä Aatami heti innoissaan varasi – ja se toinen juttu, mitä Aatami ei edes ehtinyt jäädä kuuntelemaan, oli aivot? – Tiedän, varsin hyvin kerrottu vitsi. Vois alkaa stand up -koomikoksi melkein.

Mutta että onkö? Sisäänrakennettu? Ja saako olla vähän kade? 

Öitä!

Rakkaat lorottelijani. <3
(isompi ei tiettävästi kuitenkaan lorotellut mereen)

You Might Also Like

12 comments

 1. Meidän 5-vuotias alkaa jo jouluna odottaa kesää, että sais pissiä pihalla puskaan. (Ei huolta, asutaan maalla.) Ja ah sitä riemua, kun ekan kerran uskaltaa (siis säiden puolesta) kiskaista kesken leikkien housut kinttuihin ja loraista menemään. Samaa riemua, ku lehmillä kesälaitumilla?

  Kovasti se taannoin mietti, että mistä tytöt pissaa. Kun selitin, se totes vain, että pippeli on kyllä paljon kätsympi. Niin on. Sen huomasi pikkusiskokin, joka yritti lorotella mallin mukaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niihä se on! Ja en ihmettele sitä riemua! Mikäs sen khuulimpaa hommaa! :D

   Poista
 2. Juu, kyllä se on meihin ohjelmoituna. Pikkupojan kesämuistoihin kuuluu kesämökillä leikkien lomassa hoidetut puskapissat. Voi sitä elämän helppoutta! :) Mutta älä huolehdi, koska monet saavat ohjelmaan automaattisen päivityksen iän karttuessa. Tosin kaupunkien yöelämässä voi havaita ohjelman lisäosassa välillä häiriöitä... t.Osku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voihan päivitys! Se todella joo bugittaa joskus. Mut kadehdin kyllä pystypissan helppoutta. Vähänkö ankeeta kyykkiä jossain puskassa sääskien syötävänä, ku vois vaan lorottaa tyyliin vauhdista!

   Poista
 3. Wau, mahtava tuo viiminen kuva! :)

  VastaaPoista
 4. Poika lorotteli tänään housuun (kuivauksiopettelu menossa) kahdesti kastellessaan pihalla kukkia. Do I need to say more?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, joo täällä samat opettelut käynnissä. Välillä muistaa kertoa pissahädästä, toisinaan ei ehi! ;)

   Poista
 5. Kyllä se taitaa olla joku sisäänrakennettu tarve / taito. Meillä on about saman ikäinen miehenalku ja kesän suurta riemua on puskapissat (sallittua kotipihalla sekä mummulassa). Välillä meinaa vaan lähteä vähä lapasesta.. Viime maaliskuussa matkailimme ulkomailla ja mm. rannalla ollessa oli sallittua käydä puskassa pissalla, reissusta palattua samainen tyyppi bongattiin pissaamassa mummun isoon kukkapurkkiin. Tänään tämä puskapissaaja yllätettiin leikkipuiston laitamilta housut kintuissa ja lantio eteen työnnettynä omatoimisesti lorottelemasta. Huhhhuh, mihinkähän tämä pieni pissailija meidät vielä johdattaa. Noloihin tilanteisiin nyt ainakin alkajaisiksi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAHAHAHA, ihana! Must mummin kukkaruukku ajaa hädän hetkellä täysin saman asian! Hahaha, enkestä! Parasta!

   Poista
 6. Moikka!
  Nyt on aivan pakko tulla kommentoimaan mitä nyt naurunpyrähdyksiltäni ehdin... Jokunen aika sitten aivan vahingon kaupalla eksyin sun blogisi pariin ja voi jestas sentään tälle tielle jäin.

  Siis AIVAN ybermahtavia postauksia, sulla on niin huikee tyyli kirjottaa ... saa nauraa vedet silmissä erinäisille (lorotus) repäisyille. Joten kiitos tästä. Piristät päiviäni hyvin kovasti, jään varmasti nauramaan jatkossakin.. eikun siis :D

  En tiedä saitko mitään selvää koska hihityksissäni saanut edes fiksua lausetta ulos, summasummaru, huippua sinä - mahtava blogi! Kiitos!

  -Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan parasta! Kiitos Jenni! Mahtavaa ku löysit, kato! Parempi myöhään kuin ei milloinkaan ja siis totaaaa... puhdasta urpoilua luvassa jatkossakin! ;) Pus!

   Poista

Hae