Päivän roska silmässä -hetki

Ilmeisesti joskus kannattaa lukea joku haastattelu puolisostaan. Saattaa oppia siitä jotain uutta. Esimerkiksi sen, että sen unelma olisi tu...

Ilmeisesti joskus kannattaa lukea joku haastattelu puolisostaan. Saattaa oppia siitä jotain uutta. Esimerkiksi sen, että sen unelma olisi tutustuttaa meidän lapset lappiin ja vaeltamiseen, kunhan kyllin isoiksi kasvavat. 

Sitten saattaa myös samalla oppia itsestään ja parisuhteestaan jotain uutta. Että vaikka tässä rintarinnan elellään ja toisistamme huolta pidetään, niin että toisen silmissä on jotain niin ihanan kuuloista, ettei meinaa itseään kuvauksesta tunnistaa. Tai asiatasolla kyllä, mutta ei ole ajatellut, että toinen noin korkealle sinut asettaa ja noin pakahduttavan ihanasti sinusta ajattelee. 

Hetken elin todeksi sitä sellaista kohtausta, mitä romanttisissa komedioissa ne elävät. Kun joku Hugh Grant sanoo jollekin Julia Robertsille jotain niin sairaan ihanaa, että meinaa tikahtua ja mistä itse on finniset teinivuotensa vain haaveillut.

Olen yrittänyt lukea haastattelun loppuun nyt muutaman kerran, mutta joka kerta siinä ysikohdassa menee roska silmään, enkä nää lopputekstiä. Kauneimpia juttuja mitä mulle on sanot... ei vaan haastatteluun on sanottu minusta.

Haastattelu löytyy täältä.


Mä yritän nyt lukee sen lopusta alkaen, josko saisin luettua se kokonaan. Tähän sydänhymiö.

You Might Also Like

5 comments

 1. Sun miehesi on ihan älytön. Siis lahjakkuudessa. Siis valokuvauksessa.

  VastaaPoista
 2. Äh enhän mä osaa suomennella tota :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi voi. :( Google translatoriin vaan! Hahha, saattaa antaa hassusti jotain, mut jonkilaisen kuvan ehkä saa! :D

   Poista
 3. Hehe, jos mun mies ois tollaisessa haastattelussa ja sitä pyydettäisiin nimeämään joku ihminen, jota hän erityisesti kunnioittaa tai muuten arvostaa, vastaus olisi luultavasi Bob Dylan tai Paul Stanley ja vaimolleen tulisi roska silmässä -hetken sijaan herne nenässä -hetki ;-) Onneksi ei ole pelkoa siitä, että kukaan haluaisi haastatella meidän isäntää :-)

  VastaaPoista

Hae