Kohuväitös: "Ruoka tulee mullasta"

13.7.2016

Juuri tulleen tiedon mukaan ruoka ei sittenkään kasva Citymarketissa. Aikaisemmin on uskottu, että niin parsakaalit kuin tomaatitkin synty...

Juuri tulleen tiedon mukaan ruoka ei sittenkään kasva Citymarketissa.

Aikaisemmin on uskottu, että niin parsakaalit kuin tomaatitkin syntyvät valmiiksi muoveissa, jollaisissa me tavan kansalaiset ne olemme tottuneet näkemään.

Nyt uusien tutkimusten valossa kyseinen uskomus on kumottu ja on saatu todistettua, että ruoalla, etenkin kasviksilla, saattaa sittenkin olla jotain tekemistä mullan kanssa. Villeimmät arvaukset väittävätkin, että ruoka voisi alussa olla vain pieni siemen, joka muhii tovin mullassa ennen kuin näyttäytyy ihmiselle.

– Vähän se kyllä järkytti alussa. Tieto siitä, että minun syömäni ruoka on ollut mullassa. Sama kuin tiputtaisi ruoan maahan ja söisi sen siitä, kuin ei mitään olisi tapahtunutkaan. Niin barbaarimaista, Citymarketin juustohyllyltä tavoitettu perheenäiti Laura Satamo tuhahtaa.

Pahimmissa tapauksissa ruoka on saattanut olla tekemisissä myös ötököiden kanssa. Kärpäset, madot ja jopa etanat ovat voineet kävellä ruoan päällä ja jotkut härskeimmät ovat voineet jopa maistaa sitä. Varsinkin luomutuotteissa, joita Laura Satamokin tahtoo uskotella aina ostavansa, tavataan usein eläimiä natustelemassa.

– No hyi hitto! Ai että minä ja joku mato oltaisiin syöty samaa ruokaa! Ei käy päinsä! Lopetan heti syömisen. Tässä mitään eläimiä olla. Minun isoisäni ei taistellut sodassa, jotta minä voisin syödä samaa ruokaa joidenkin hyönteisten kanssa. Täysin luonnotonta!

***


Käytiin eilen kaverin kasvimaalla ruoanlaittohommissa. Tai siis minä kuvasin ja kaveri laittoi. Tiedän, etten nyt ole varsinaisesti mikään viherpeukalo, mutta se "katso Laura, kasvikset kasvaa mullassa" -homma oli nyt pikkasen aliarvioivaa. Kai mää nyt tiedän, että ne mullassa kasvaa.

Mutta mites ne vihannekset niissä kauppojen altaissa? Onko ne jotain talven satoa, ku ne on niin jäässä?

You Might Also Like

4 comments

 1. Ja sitten tänään selvisi että mustikat kasvaa metsässä, ja niiden päälle on saattanut vaikka hirvi pissata. Yäk.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyi! Onneksi kävin tänään Hesellä. Paljon terveellisempää KU JOKU ELÄIMEN PISSAN SYÖMINEN.

   Poista
 2. Ja kananmunatkin tulee kanan pyllystä! Hyi. Mitä tässä enää uskaltaa pistää suuhunsa, kysyn vaan.

  VastaaPoista

Hae