Asiantuntijakoira: "Nuorten naisten tehtävä on miellyttää miehiä!"

6.11.2017

Asiantuntijakoiran silmiin osui entisen ja aikanaan Kympin uutisten ensimmäisen naisuutisankkurin vastikään julkaistu ET-lehden kolumni . Si...

Asiantuntijakoiran silmiin osui entisen ja aikanaan Kympin uutisten ensimmäisen naisuutisankkurin vastikään julkaistu ET-lehden kolumni. Siinä mm. vuonna 2012 Tapaseura ry:n Hyvien Tapojen Lähettilääksi nimitetty kolumnisti kertoo järkyttävästä kokemuksestaan, jossa hän oli nähnyt marketin jonossa nuoren naisen, jolla oli harmaat verryttelyhousut ja musta T-paita.

Kolumnissaan hän kertoo naisen kärsivän ns. suomalais-ugrilaisesta vartalotyypistä, jossa on "lyhyet jalat, pullea takamus, runsas povi". Se kielii kirjoittajan mukaan paino-ongelmista tulevaisuudessa.

Sitäkin suuremman ongelman kirjoittaja näki siinä, ettei nuori nainen ollut ymmärtänyt pukeutua kautta aikojen miehiä viehättäneeseen hulmuavaan hameeseen, vaan pukenut ylleen housut – ja vielä kirjoittajan makuun liian tiukat, "salaisen solan" paljastavat sellaiset.

Aivan mikä tahansa hamonen ei kuitenkaan olisi passeli tuolle "heilimöinti-iässä" olevalle naiselle, vaan juuri sopivan pituinen, koska naisella olisi kolumnistin mukaan "arvattavasti tukevat sääret". Hameesta olisi myös tytölle iloa, koska tämä "näyttäisi laihemmalta kuin onkaan".

Lisäksi kirjoittajan mukaan "tuo silorasvainen, raskas vartalomalli vaatisi kepeyttä".

– Näkisin myös ihan näkemättä, että näin sen täytyy olla. Miten traagista, ettei kaikki ole niin kuin tämä selvästi ajantajuinen kirjoittaja kauniiksi kokee. Miten ällöä, suorastaan ihmisoikeusloukkaus, haha, tai siis minun tapauksessani koiruusoikeusloukkas, meitä katselijoita kohtaan, että joku kehtaa olla lyhytjalkainen, pulleatakamuksinen ja runsaspovinen, asiantuntijakoira komppaa.

– Itsehän olen siinä mielessä aikamoinen saalis uroksille, koska minussa ei ole merkkiäkään noista em. ominaisuuksista, asiantuntijakoira hymähtää ja ojentaa pitkiä raajojaan.

Asiantuntijakoira suomalais-ugrilaisen vartalotyypin päällä.


Asiantuntija myös ihmettelee, miksi joku tuolla lailla haluaisi ulkoisella habituksellaan julistaa koko maailmalle, että "en välitä – ottakaa tai jättäkää", kuten kolumnisti arvelee.

– Mitä siitäkin tulee, että yhtäkkiä vaan ollaan ihan että hällä väliä ja unohdetaan, minkälaiset vaatteet hurmaavat eniten miehiä! asiantuntijakoira kivahtaa ja jatkaa sitten:

– Pitäisi jo nuorten naistenkin pikkuhiljaa ymmärtää, että he ovat täällä vain ja ainoastaan miellyttämässä miehiä. Ja sitten heti miesten jälkeen eläkeläisnaisia marketissa.


Lue myös:
Narttuihmisen tulee pysyä kotona!
Tohtorin kohuväite saa vastakaikua: "Kulttuurimme opettaa myös koirat nirsoiksi!"
Koira neuvoo: "Näin pääset naisen suosioon"

You Might Also Like

0 comments

Hae