Kutsu mua beibi sijoittajaksi! – Ja tule tutustumaan kivijalkamyymälään!

14.11.2017

Kaupallisessa yhteistyössä Biodelly . Blogihommien myötä olen päässyt kaikenmoiseen tekemiseen mukaan. Melkein kaikki, mitä teen nyt, o...

Kaupallisessa yhteistyössä Biodelly.

Blogihommien myötä olen päässyt kaikenmoiseen tekemiseen mukaan. Melkein kaikki, mitä teen nyt, on poikinut blogista. Sitä ei aina osaakaan ajatella, kuinka merkittävä alusta tämä tekeminen täällä on ollut kaikelle.

Yksi uusin juttu, johon olen jotenkin löytänyt tieni on luonnonkosmetiikkabisnes! Okei, "jotenkin löytänyt tieni" kuulostaa sattumalta, mitä se ei toki ole.

SBM Kipinä on hanke, joka on erikoistunut alkuvaiheen yritysten rahoittamiseen ja tukemiseen. Siinä kasvua tavoittelevat yhtiöt ja sijoittamisesta kiinnostuneet vaikuttajat yhdistetään.

Tässä sijoitusmallissa ei kuitenkaan raha vaihda heti omistajaa, vaan sijoittavat antavat asiantuntijuuttaan, osaamistaan ja markkinointikanavansa palstatilaa ja yhtiö tästä vastineeksi osakkeita. Näin sijoittajalla, eikä kasvua tavoittelevalla yrityksellä tarvitse olla ylimääräistä pätäkkää heitellä kukkarosta tuosta vain heti.

Kuva: Riikka Lilja.

SBM Kipinän ensimmäinen hanke on Biodelly, luonnonkosmetiikkaa myyvä yritys. Biodelly toimii netissä, mutta sillä on myös kivijalkamyymälä – ja kuulkaa vielä ihan täällä Turussa (Rauhankatu 10)! Sijoittajina meitä on minun lisäkseni Asikainen-blogin Maiju, Valeäidin tunnustukset -blogin Hanne Kettunen, sekä tämän hankkeen pyörittäjä Salamatkustaja-blogin Satu Rämö.

Biodelly haluaa löytää uusia asiakkaita ja kasvattaa myyntiään, mutta myös kehittää jo minusta aika hyvin toimivaa verkkokauppaa entisestään. Hannen blogissa olikin jo verkkokauppaan liittyvä kehityskysely.

Biodellyn pääomistaja on Tanja Kipinoinen. Tanja on todella omistautunut alalle ja hänet löytää useimmiten kivijalkamyymälästä, jollei heti tiskin takaa, ainakin takahuoneesta etsimässä ja tilaamasta taas uusia tuotteita. Jokainen myytävä tuote on Tanjan läpi kulkenut, eikä mitään tule myyntiin, jos Tanja ei ole kokenut sen olevan tarpeeksi hyvä.

Tanjan asenteessa parasta on, että asioihin ei suhtauduta kurttuotsaisesti, vaikka niihin suhtaudutaan paneutuen. Kauppaan astumista ei tarvitse siis jännittää, vaikkei tietäisi mitään luonnonkosmetiikasta tai olisi koskaan kokeillutkaan.


Meidän toisessa sijoittajaporukan tapaamisessamme tunnustimme vuoroin omat kosmetiikkasekoilumme Tanjalle, vaikkei niitä varsinaisesti kysytty. Jotenkin kai tuli sellainen olo, että tässä nyt rippipapille avaudutaan ja katsotaan hyväksyykö se vielä meidät ja kuinka monet Ave Mariat pitää nyt lausua.

Siitä erikoisesta hetkestä huolimatta Tanja halusi jatkaa kanssamme. Uskon että se johtuu juuri siitä, ettei Tanja ole kovin ryppyotsainen.

Ja nyt tarkoitin mieleltään. Vaikka ei se kyllä iholtaankaan ole, mitä me outolinnut myös palaverissa ihastelimme. "Mitä voiteita ja meikkejä sulla sit on, kun sun iho näyttää noin kauniilta? Mää otan sitä samaa!"

Minulla näin turkulaisena on erityisen kiva asema, koska voin aina halutessani piipahtaa kaupalla kyselemässä lisää tyhmiä. Rakastan asiantuntijoita kaikessa sellaisessa, joista en itse tarpeeksi tiedä, jolloin on ihanaa, että joltain voi oikeasti saada rehellisiä, asiantuntevia mielipiteitä.

Tanjan ajatukseen kuuluu myös, että luonnonkosmetiikka ei ole itseisarvo, vaan ideana on ensisijaisesti hyvä kosmetiikka, joka on luonnonkosmetiikkaa. Alkaisi myös näyttää siltä, että luonnonkosmetiikka ei ole enää vain marginaaliryhmän juttu, vaan alkaa koko ajan valtavirtaistumaan.


Ihonhoitotuotteet ovat itselläni ollut jo jonkin aikaa pelkkä luonnonkosmetiikkaa, mutta meikit ja hiustuotteet ovat olleet sekalaisia tuotteita. Nyt olen vaihtanut meikkipohjankin Lily Loloon ja shampoon ja hoitoaineen niin ikään luonnonkosmetiikkaan. Kirjoitan niistä pian ihan oman juttunsa!

Koska mulla on mahtava asema turkulaisena olla lähellä Biodellyn kivijalkakauppaa, keksittiin Tanjan kanssa järjestää mun lukijoille oma ilta putiikkiin 18.1.18. Tutustutaan yhdessä Biodellyn tuotteisiin ja saadaan meikkiohjausta meikkaajalta ja otetaan kaikki irti Tanjan tietämyksestä. Napostellaan samassa, juodaan vähän skumppaa ja vietetään rentoa iltaa!

Jos sua huvittaa osallistua tammikuussa tuohon iltamaan, laita mulle sähköpostia mammarimpuilee@gmail.com. Ilmoittautuneita infotaan tarkemmin illasta!

Jos haluttaa heti päästä shoppailemaan Biodellyyn, minun alekoodiani mamma käyttämällä saat 15% alennusta tuotteista! Koodi voimassa 17.12.17 asti!


Lue myös:
Iloisesta sekakäyttäjästä luonnonkosmetiikkaan
Mitä luonnonkosmetiikkakokeilusta jäi pysyvään käyttöön ja mitä ei?

You Might Also Like

0 comments

Hae