Asiantuntijakoiran lempikohdat Törhösen esiintymisestä Nybergin ohjelmassa

Asiantuntijakoiran mielestä eilinen Lauri Törhösen esiintyminen  Arto Nybergin ohjelmassa  meni "ihan kivasti". Törhönen teki koko...

Asiantuntijakoiran mielestä eilinen Lauri Törhösen esiintyminen Arto Nybergin ohjelmassa meni "ihan kivasti". Törhönen teki koko Suomen kansalle selväksi jo heti kättelyssä (kirjaimellisesti) olevansa koko tapahtumasarjan todellinen uhri.

Tässä asiantuntijakoiran lempikohdat, sekä kommentit esiintymisestä:

1. Törhösen sisääntulo

Arto Nyberg juonsi Törhösen sisään kertoen Ylen uutisoineen hänen häirinneen naisia seksuaalisesti, minkä jälkeen Törhönen kätteli muita miesvieraita ja jatkoi Nybergin juontoa sanoen "ja nyt myös miehiä".

Asiantuntijakoira peukuttaa sisääntuloa:

– Aina on hyvä hetki heittää vähän huumoria kehiin, ns. vitsillä sisään -taktiikalla, ja varsinkin vähätellä seksuaalista häirintää rinnastaen sen kättelyyn. Se näyttää niille turhasta valittajille kuinka turhasta he valittavat. Pikku hupsut.

2. Ajan muuttuminen, eli ns. "nykyinen standardi"

"Ilman muuta olen tehnyt virheitä (ja nyt tarkkana) nykyisen standardin mukaan".

Eli se mikä nykyään on paheksuttua käytöstä, on ennen ollut ihan ok. "Katkaisijasta kääntäen", ihan yllättäen kaikki muuttui.

Törhönen uskoo myös 2,5 miljoonan muunkin mieheen joutuvan nyt katsomaan asioita taaksepäin, koska yhtäkkiä pikkuinen ahdistelu vallankäyttöineen onkin jotenkin väärin.

Asiantuntijakoira ymmärtää:

– Minulle on käynyt ihan sama. Ennen oli ihan ok nylkyttää emännän jalkaa, vaikkakin hänen nukkuessaan, mutta nyt se ei olekaan sallittua tämän metoo-kampanjan myötä. Ihmeellistä joukkohysteriaa. Sitä paitsi: Yksikään hyvä tarina ei ala sillä, että oletteko kuulleet sen tarinan, kun en kosketellut ketään sopimattomasti karonkassa.

3. Woody Allen -elokuva

Kesken haastattelun Laurille tulee mieleen, että aivan kuin hän olisi joku henkilö Woody Allenin elokuvasta joka ihmettelee mitä tässä nyt tapahtuu.

– Hienosti oivallettu tuo Woody Allen. Hän on niin ikään uhri kaikessa, joten hänen nostamisensa esiin tuo juuri hyvän mielikuvan kaikille katsojille! Varmat sympatiapisteet, iloitsee asiantuntiakoira.

4. Muiden huono muisti

Törhönen uskoi muistavansa monia mainittuja tilanteita paremmin kuin itse väitteiden esittäjät.

– Meillä koirapiireissä on sellainen sanonta, että... äh, no nyt unohdin sen. Mutta oli miten oli, kaikki muut muistaa tosi tosi väärin kaiken.5. Chaplin ja jäät

Tässä Törhönen muisteli hetken lapsuuttaan ja opiskeluvuosiaan, mikä tuntui hieman irralliselta kesken haastattelun.

Asiantuntijakoira kuitenkin tykkäsi taktiikasta:

– Hyvä, hyvä, sekoita vähän pakkaa. Haastattelu on iiihan kohta ohi, kun pelaat vielä hetken aikaa.

6. Outi Nyytäjän syy

Outi Nyytäjä sen teki: Toi halailu- ja pussailukulttuurin alalle.

– Olen sanonut samaa emännälleni: Jos et halua minun syövän kenkiäsi, miksi ostit edes kengät? Joten ladies, oma moga.

7. Muiden seksuaalinen häiriintyminen

"Olen varmasti temperamenttini ja ammattini vuoksi käyttäytynyt tyhmästi ja harkitsemattomasti. Olen sanonut, tehnyt ja katsonut sillä tavalla, että siitä on voinut häiriintyä", tuumasi Törhönen.

– Hienoa. Juuri näin! Ei se ole tyhmä joka häiritsee, vaan se joka häiriintyy! asiantuntijakoira komppaa ja sylkäiseen kengänkoron pois suustaan.

8. Anteeksipyyntö myöntämättä mitään, mistä pyytää anteeksi

Mutta "toivon, että se anteeksipyyntö otetaan vastaan."

– Hyvä. Teen täysin samaa aina, kun olen paskantanut lattialle. Näytän syylliseltä, mutta en myönnä mitään. Toimii joka kerta, jengi uskoo.

9. Sekoittuminen muihin ihmisiin

Törhönen ei epäile, etteikö jotain asioita olisi tapahtunut, mutta uskoo sen olleen joku muu kuin hän.

– Minä ainakin sekoitan tuon tuosta koiria toisiinsa. Naapurin kultainennoutaja, Musti, on täysin samannäköinen kuin koirapuistossa yksi Rekku, joten silloin kun katsottiin isän kanssa jäiden lähtöä ja Chaplin.

10. Hyvässä seurassa

Positiivisena ihmisenä Törhönen kuitenkin löytää ilahduttavaakin asiaa tilanteestaan: Nyt tapetilla ollut Gallen Kallellan työ, jossa Väinämöinen ahdistelee Ainoa ja hän ovat nousseet ns. syntilistalle, joten hyvässä seurassa saa sentään olla.

– Sori nyt en tiedä mistä Kallesta te oikein puhutte. Ellette ole huomanneet, olen koira ja nuolen päivät pitkät omaa persettäni, joten en ehkä sillä lailla ole kovin hyvä kommentoimaan näitä asioita.


Lue myös:
Asiantuntijakoira: "Nuorten naisten tehtävä on miellyttää miehiä!"
Narttuihmisen tulee pysyä kotona!
Tohtorin kohuväite saa vastakaikua: "Kulttuurimme opettaa myös koirat nirsoiksi!"
Koira neuvoo: "Näin pääset naisen suosioon"


You Might Also Like

3 comments

 1. Hip hei. Osui ja upposi. Päivän naurut. Kiitos.

  P.s. minäkin haluan itselleni asiantuntijakoiran :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos asiantuntijakoira!

  VastaaPoista
 3. Ei liity asiaan mitenkään, mut pakko kysyä! Onko sulla joku leuka-issue? Instan storyt on timanttia, mut hitusen häiritsee kun jatkuvasti ”peittelet” leukaa. On mullakin pohdinnanaiheet, mutta otin nyt asiakseni kun kuukausikaupalla olen kiinnittänyt siihen huomiota!

  VastaaPoista

Hae