Kaikki kiharoistani – ja vehje, jolla ne onnistuvat!

3.7.2018

Kaupallisessa yhteistyössä: Power ja Suomen Blogimedia . Minä en ole koskaan ollut, saati ajatellut itseäni mitenkään erityisen taita...

Kaupallisessa yhteistyössä: Power ja Suomen Blogimedia.

Minä en ole koskaan ollut, saati ajatellut itseäni mitenkään erityisen taitavaksi kauneudenhoitajaksi. Jossain kohtaa innostuin enemmän ja enemmän pitämään hiuksiani auki ja samaan aikaan löysin vehkeen, jonka kanssa jopa minäkin osaan toimia.

Sitten yhtäkkiä kävi niin, että minulta kysyttiin lähes viikoittain, millä saa tehtyä tällaiset hiukset!

Joten: Vihdoin kauan odotettu "CURLICIOUS – kaikki kiharoistani" -video on täällä. Sieltä selviää, miten kiharrinta kannattaa käyttää ja ennen kaikkea mikä kiharrin se oikein on!(Huomio! Lopussa alekoodi!)

Olin yrittänyt toivottomasti vuosia saada kiharoita hiuksiini suoristuraudalla, kuten kampaajani konsanaan, siinä dramaattisesti onnistumatta. Pääosin onnistuin saamaan suoraa ja sitten tuurilla jonkun satunnaisen kiharan tyyppisen, mutta täysin toivotonta touhua se on ollut.

Mulla on toki ihan omaakin luonnonkiharaa hiuksissa, mutta aivan niin virkeä se ei kuitenkaan jaksa olla, että se kihartuisi aina kunnolla, varsinkaan päältä.

Toinen asia, mitä muuten usein kysellään, on teenkö oikeasti ihan joka päivä kiharat itselleni ja miten jaksan: En tee! Yhdet kiharat kestää mulla pari, kolme päivää ja usein riittää, että kiharran koko tukan sijaan vain muutaman hiusuortuvat päältä.


Tässä kun on muutaman vuoden noita kihariaan tehnyt ja hoidellut, olen huomannut muutaman seikan:


1) Kihara ei tykkää liian hoidetusta tukasta, eli vältä raskaaksi tekeviä aineita, kuten öljyjä.

2) Kokeilemalla löytää sopivan lämpötilan. Mitä paksummat ja vahvemmat hiukset, sitä enemmän lämpöä tarvitaan!

3) Jos tukka on kiharoiden suhteen ns. itsepäisempää sorttia, on ensiasteisen tärkeää laittaa pohjille jokin muotoilutuote. Ja se lämpösuoja! Se kannattaa aina olla alla. Suojaamisen lisäksi se auttaa kiharoita tekeytymään ja pysymään pidempään!

4) Mitä paksumpi suikale sitä loivempi kihara. Ja päinvastoin.

5) Älä ylikäsittele tukkaa aineilla. Kiharalle sopii aina vähän ilmavampi ja luonnollisempi lookki, kuin pystyyn lakattu kypärätyyli.

Katso ylhäältä videolta ohjeet sauvakihartimen käyttöön!


Tätä kyseistä ihmevehjettä (boom) saa vain Powereista ja ALENNUSKOODILLA "mamma30" saat hei kuule syyskuun loppuun asti tästä jumalan lahjasta maailmalle 30 pinnaa hinnasta pois, jolloin hinnaksi jää vain nelisenkymppiä!

Ajatella, näin helppoa!

(Boom.)

Kiitos videon kuvausavusta Jere Satamo ja värimäärittelyjeesistä ym. Ville Lahtinen! 

You Might Also Like

12 comments

 1. Kiitti Laura, tää oli hyvä! Tilasin. Ehkä nyt pärjään parit häät tässä. Näytät huikeelta! /Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh, hienoa! Kerro sitten kokemuksia ja kysy jos tarviit jotain käyttöapua!

   Poista
 2. Toimiiko alekoodi vain verkkokaupassa vai myös liikkeestä ostaessa? Ihanan näköiset, jos itsekin oppisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Alekoodi käy verkkokaupassa ja sit voi tehdä netistä ”Click&Pick” -tilauksen, jolloin tuote noudetaan ja maksetaan myymälässä, mutta koodi on kuitenkin mahdollista käyttää tilauksen yhteydessä.

   Poista
 3. Kiitos hienosta videosta! Vakuutit mut ja tilasin tuotteen. Just tuollaista olen etsinyt jo pidemmän aikaa. Toivottavasti nyt minunkin (ja tyttären) hiuksiin saadaan jatkossa ihanat kiharat. Mitä lämpösuojaa ja kuivashampoota suosittelet? Nekin on uusia tuotteita mulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava juttu! Käytän mitä milloinkin pohjalla! Viimeaikoina proteiinisuihketta lämpösuojana. Mulla on tulossa tässä piakkoin myös hiustuotteista juttua! <3

   Poista
 4. Ihanat hiukset <3 Tuote tilattu, en malta odottaa että pääsen testaamaan!

  VastaaPoista
 5. Oo la laa, upee video!

  VastaaPoista
 6. Mä vihdoin sain tämän eilen (ekassa liikkeessä selvisi, alennuskoodi ei käynyt kassalla, sitä ei voinut tilata netistä, maksaa ja noutaa käsissäni ollutta pakettia, koska kyseinen myymälä ei ollut noutomyymälä..��) No, nyt aamulla kokeilin ja lopputulos: yksi leikattu takku ja pari tosi makeeta kiharaa! Nyt kun työmatkalla katsoin opastusvideosi(sitähän ei kannattanut katsoa etukäteen), niin meinaan antaa kihartimelle vielä mahdollisuuden!! ��

  VastaaPoista
 7. Huh, viime tipassa lähti kiharrin tilaukseen. Oma vanha saa nyt vihdoin jäädä eläkkeelle! Kiitos alennuskoodista! :)

  VastaaPoista

Hae