Kootut naamiaisasuvinkit

30.10.2018

On taas päiväkotien ja koulujen naamiaisten aika. Itsehän olen tunnetusti melko innovatiivinen naamiaispukukehittelijä – erityisesti saman ...

On taas päiväkotien ja koulujen naamiaisten aika. Itsehän olen tunnetusti melko innovatiivinen naamiaispukukehittelijä – erityisesti saman päivän aamuna, kun naamiaiset jo vietetään.

Ajattelinkin nyt kerätä teille kootusti kaikki erinomaiset vinkkini vuosien varrelta.


1. Karhukolpa


Tämä asu vaatii pikkuisen askartelua, mutta tarvitset vain punaisen asun tai yläosan, palan paperia, tussin, sakset ja vaikka vanhan sukan, josta voit leikata naamarin. "Naamarin".

Tässä kuvassa on asuna toppapuku, koska lapsi oli tuolloin puistohoidossa, mutta mikäli lapsesi on niin sanotussa sisähoidossa, suotavaa on, ettei lapsen tarvitse olla koko päivää toppapuku päällä.

Lue: Halloween-asu vartissa


2. Halloween-eläin


Tässä asussa etsitään mikä tahansa huppari ja ommellaan sille korvat esimerkiksi sukkahousuista! (Klassikko, tiedän.)

Kuvassa "halloween-pupu" mutta se voi olla vaikka halloween-nalle tai halloween-susi. Käteen pupulle voi laittaa kanieläinten lempiruokalajin, porkkanan, ilmentämään muuten tunnistamatonta asukokonaisuutta. Nallelle taas hunajapurkin ja sudelle esimerkiksi ihmisen.

Kunhan laitat sanan "halloween" eläimen lajin eteen, saat liitettyä eläimen kuin eläimen osaksi juhlaa.

Lue: Hurja halloween-pupu


3. Päätön lapsi


Tässä asussa yhdistyy helppous ja... helppous. Ei tosin lapsen kannalta, mutta ei mennä nyt siihen. Ihan vaan siitä jokin haalari päälle ja kaula-aukko oikealle korkeudelle.

Muistakaa vaan varoa pöydänkulmia ja muita esteitä.

Lue: Päätön taapero


Sillä lailla. Eiköhän näistä irtoa jotain esim. huomisaamuksi! Et kuitenkaan ollut muistanut niitä naamiaisia.

Eipä kestä!


Lue myös:
Naamiaisasutoiveena aikuisnaamari

You Might Also Like

3 comments

  1. Nyt on kyllä joku katsonut liikaa Orange is the new blackia :-D Ei karhukopla pukeudu kokohaalariin vaan niillä on punainen paita ja siniset housut!

    VastaaPoista

Hae