Isänpäivärimpuilut

10.11.2013

Isänpäiväaamu alkoi äiti-ihmisen ja käppänän heräämisellä ja keittiöön hiipimisellä. Pikku-ukkeli aloitteli heti aamupalaansa, äidin tehdes...

Isänpäiväaamu alkoi äiti-ihmisen ja käppänän heräämisellä ja keittiöön hiipimisellä. Pikku-ukkeli aloitteli heti aamupalaansa, äidin tehdessä isille erikoisaamiaista. Lahja pakettiin, isille kortti - tietysti yksivuotiaan itsensä piirtämänä - ja pöytä (Etelä-)koreaksi. Kun kaikki oli valmista, hiippailimme tohkeissamme lahja kourassa herättämään isiä.

Seesteinen tunnelma sai käänteen kun toinen koiristamme näki tilaisuutensa tulleen ja kiipesi pöydälle syömään kaikki kananmunansiivut. Rakkaudella aamiaista valmistanut äiti-ihminen sai ihan pienen sievän slaagin. Helvetinmoisen riehumisen muutaman ärräpään jälkeen päästiin jatkamaan
 rauhallista isänpäiväaamua.

Yks tohkeissaan, yks unisena. 

Art.

Lapsi on rakastunut täysin tuntemattomasta syystä Paula Koivuniemeen, erityisesti Sata kesää, tuhat yötä -biisiin, joten bailattiin vielä ennen päiväunia parit jortsut. Paulan väsyttämä käppänä nukahtikin sekunnissa sänkyynsä.

Kunhan pikku-ukko herää päiväuniltaan, lähdemme viemään isin ravintolaan. - Siellä ei ainakaan koirat syö eväitämme. Toivottavasti.

Ihanaa ja rauhallista isänpäivää myös kaikille teille!


You Might Also Like

2 comments

  1. Voi miten hienon kortin teidän isi sai...tuo pelasti mielipahalta koiran syödystä aamupalasta...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, eikä sitä mielipahaa muilla kuin mulla ollutkaan. Kaikki muut otti rennosti, mamma vaan hermoili kananmunamenetystä! ;) Onneksi sekin meni pian ohi. Ja illallinen oli muuten ihana! Hitsi kun hyvää ruokaa, ooh!

      Poista

Hae