Tanssiva käppänä

Jo tovin olemme jo saaneet nauttia käppänän ilahduttavista tanssihetkistä. Kun televisiosta tulee mainos, jossa on musiikkia tai radiosta al...

Jo tovin olemme jo saaneet nauttia käppänän ilahduttavista tanssihetkistä. Kun televisiosta tulee mainos, jossa on musiikkia tai radiosta alkaa biisi, pikkumies alkaa heilumaan rytmin mukana. Usein ei edes tarvitse olla bailuvalmiudessa: tanssit voi hoitua myös samalla kun syö tai leikkii leluilla. Silloin pikku-ukko heiluttaa istualtaan vain ylävartaloaan ja nyökyttelee päätään.Aluksi vähän jännitti, onko Paula Koivuniemen Sata kesää, tuhat yötä ainoa, joka saa lapsen tanssin hurmaan, mutta sittemmin onneksi selvisi, että ihan kaikki laulut kelpaavat tanssille. Viikonloppuna testasimme Michael Jacksonin hittejä, ja myös ne saivat ukkelin tanssijalalle. Tänään keksin laittaa Spotifystä soimaan muutaman joululaulun ennen päiväunille menoa, ja sen lisäksi, että lapsi olisi itse halunnut olla dj, hän myös innostui heittämään muutaman tanssimuuvin.

Petteri Punakuono aiheutti alkuun vähän hämmennystä, sillä olemme laulaneet sitä.. öhöm, elokuusta asti tuutulauluna. - Kaikki normaalit tuutulaulut olivat jo niin loppuun kulutettuja - tai sitten äiti ei osannut sanoja, kuin muutamasta tuutulaulusta - ja jostain pompsahti Punakuonon sanat mieleen, joten sillä ollaan nyt menty. 


Alkuhämmennyksestä ylipäästyään, käppänä antoi kuitenkin musiikin viedä mennessään ja laittoi jalalla koreasti.
Tip tappia viikkoon tyypit! 


You Might Also Like

4 comments

Hae