Hunajakioskin tyypit

17.9.2014

Siitä asti kun äitiyspakkaus tuli meille, ja siitä asti kun mies sai kaveriltaan ison läjän hunajaa, meillä on leikitty pä...


Siitä asti kun äitiyspakkaus tuli meille, ja siitä asti kun mies sai kaveriltaan ison läjän hunajaa, meillä on leikitty päivittäin hunajakioskia. Niin, ja siitä asti kun äiti-ihminen löysi tussit ja maanitteli myös kummityttönsä askartelemaan, meidän hunajakioskissa on myös lukenut hunajakioski. Muun koristelun kera.

Hunajakioskin kauppiaana toimii yleensä taapero. Tosin taapero harvoin suostuu menemään yksin kioskiinsa ja näin ollen pakottaa usein toisen vanhemmistaankin ahtautumaan laatikkoon... siis kioskiin. Lisäksi hunajakioskin myyjä ei suinkaan aina ole se myyvä osapuoli, vaan ostava. Asiakas menee aivan ymmälleen, kun ei tiedä kenen tässä kuuluu rahastaa ja kenen saada vastinetta rahoilleen. 

Välillä satasella saa yhden hunajan ja välillä kaikki purkit. Joskus hunajakioskin kauppias ottaa kyllä pahvisataset ja -kympit vastaan, mutta ei anna ensimmäistäkään hunajapurkkia. Toisinaan taas sekä hunajat että rahat viskataan kerralla kioskinluukusta ulos.

Aika usein kioskileikki keskeytyy äiti-ihmisen ja kasvavan mahansa riennettyä pissille, koska pienen ja tomeran kioskisedän touhottamiset naurattavat niin paljon.

Että niin on vain tästäkin pahvilaatikosta ollut iloa. Kiitos Kela.

Tässä kioskisedän duunari ottaa pienet nokoset hunajakioskissa:

– Mistään ei saa nykyään kunnon henkilökuntaa.


You Might Also Like

6 comments

 1. :D ;D voi että kun on hauska,mieletön kioskiyrittäjä. :D

  VastaaPoista
 2. Myynti se on ku kannattaa! Ihana kioski. Tuli tästä mieleen kun lapsena myin keräämiäni pullonkorkkeja meidän pihalla ja sanoin äidille, että "nää maksaa sit markan ja annan kaksi markkaa takas". Olen ihan yhtä huono hinnoittelemaan omat palveluni edelleen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha, eli sunkin bisneskyvyissä olisi ollut petrattavaa. Katteet hei kuntoon! :)

   Poista
 3. Ihana kioski! Onneksi on lapset ja mielikuvitus, on vanhemmillakin ihmisillä hauskaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Noi kakrutyypit on mielettömiä noine juttuineen. Priceless.

   Poista

Hae