Peruspaska perjantai

19.9.2014

Jos päivä alkaa sillä, että joutuu juomaan kolme desiä rypälesokeria, eikä saa syödä aamupalaa saatika juoda mitään aamun ensimmäisinä tunte...

Jos päivä alkaa sillä, että joutuu juomaan kolme desiä rypälesokeria, eikä saa syödä aamupalaa saatika juoda mitään aamun ensimmäisinä tunteina, ei kai voi olettaa että loppupäiväkään menee kamalan hienosti.


No eihän tässä mitään dramaattista ole käynyt, ihan perussettiä vain.


Tänään olen siis kierinyt terveyskeskuksen labran paperilla peitetyllä sängyllä pahaa oloani ja yrittänyt olla oksentamatta, ettei koetta tarvisi uusia. Hyi hitto kun tuli ärtsy olo siitä sokerilitkusta. Jännää kyllä, koska ekan raskauden sokerirasituskokeesta ei tullut yhtään paha olo. Ihmettelin tuolloin, miksi kaikki valittavat siitä. Noh, nytpä tiedän. 

Sitten hain lapsen hoidosta ja tulin kotiin. Leivoin huomisille juhlille nelinkertaisen määrän M&M's-keksejä, joista poltin puolet. Helvetin hyvä sinänsä, että päätin tuplataikinan sijaan tehdä nelinkertaisen. Nyt mulla on sentään se tuplamäärä. Vaikka rumia nekin.

Tein myös nohevana kakkupohjan. Huomiseksi valmiiksi, kato. Enhän mä ole vuosikausiin vääntänyt mitään täytekakkuja, juustokakkunaisia kun enemmän olen, eikä mulla siten ollut mitään käryä, kuinka monen munan taikina tuommoseen meidän vuokaan kuuluu tehdä. Tein neljän – se oli liian vähän. Tuli liian ohut ja siten tosi vaikee leikattava. Tein sitten toisen kakkupohjan vielä tässä iltapuhteiksi. 

Ei varmaan olisi tarpeellista erikseen kertoa, että pienen apurin kanssa kaikki M&M's-karkit, korppujauhot ja munat ovat olleet vuorollaan leviänä lattialla, mutta kerron silti. Koska ne oli.


Pistin muuten eilen alkoholittoman siiderin kylmettymään pakkaseen. Että nam nam, ku maistuu hyvälle oikein kylmänä. Löysin sen tänään räjähtäneenä sieltä kaikkien mun pakastemarjojen päältä. Unohtu perkele. Onneksi se oli lasipullo, niin jäiset lasinsirpaleet pitkin pakkasta toi lisähauskaa tilanteeseen.

Huomenna aion tehdä ensimmäistä kertaa Belle Baien Suvin suosituksesta mustaherukkavaahtotäytteen kakkuun. Sain Suvilta ohjeita, joista en ymmärtänyt puoliakaan. Jostain paseeraamisista sun muista se puhui. Lisäksi aion ensimmäistä kertaa ikinä käyttää sokerimassaa kakun päälle, joten onnea vaan siihenkin. 

Juuri nyt olisi kiva antaa hetkeksi tämä maha miehelle, jotta saisin juoda ihan kunnon holillisen siiderin. Toisenkin. Maistuis nimittäin.


Mutta ettei ihan menis murjottamiseksi, niin olihan tässäkin päivässä positiivista: Löysin tk:n labran odotushuoneesta lehden, joka oli TÄMÄN vuoden numero! Unbölievöble.

You Might Also Like

9 comments

 1. Ou nouuuu... niin vakava kuin perjantain paskuustaso onkin, en voinu olla nauramatta kun kuvittelin pakkaseen räjähtäneen sidukan... olis meinaan just voinu käydä mul. Ja olis voinu muuten muutama nätti sana lennellä!

  Ps. Jaa jooko keksireseptisi? Näyttävät ihanan sitkeiltä ja herkullisilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No saattaa olla että yksi veellä alkava tuli täälläkin kun jäätyneen, räjähtäneen pullon löysin.

   Mä en oo ihan varma oliko toi keksipyyntö sarkasmia (itse kun olen aika sarkastinen henkilö, mutta kaikki muut välttämättä ei), mutta se on ihan vaan tämmönen. :D

   Poista
  2. Hej, ei ollu sarkasmia! Sitkeys on kohteliaisuus, tiiäks niinku subwayn keksit on ihanan sitkeitä keskeltä, ei kokonaan semmosia rapeita niinku kaupan keksit! :) hoh, ymmärrän kyllä sarkasmiepäilyn siihen itsekin usein syyllistyen, mut nyt olin kyl ihan vilpitön... :D

   Poista
 2. nää sun postaukset vaan paranee joka kertaa, voin niin samaistua näihin.
  Itse ajattelin tänään viikonlopun kunniaksi korkata vihdoin holillisen siiderin, p*** se oli vanhentunut 2 vuotta sitten, ei turhan usein tämä mamma saa siiduria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei oo ihan hirveesti tullut sielläkään siiderihyllyjä tyhjenneltyä! :D Kai laitoit jonkun hakemaan sulle tuoreemman version?

   Poista
 3. Aamulla kuopus särki taas yhden lautasen.

  Illalla meni mun pari vuotta sitten ostama ainoa design-tuote - WC-harja - rikki. Prkl.

  VastaaPoista
 4. Ai hitto mä muistan miten kauhee tuo sokerirasituskoe oli kahden ensimmäisen lapsen (odotuksen) kanssa.. Eihän siitä mitään tullut. Nyt viimeisimmän kanssa en mennyt (pystynyt) koko hommaan. Joka aamu oli muutenkin niin kaameaa taistelua koko raskaus, jollei heti saanut syötävää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on ollut kautta linjan erilainen raskaus nyt kuin esikoisesta. Yöh, tota rasitustestiäkin.

   Poista

Hae