On siis cevät

12.4.2016

Ai että! Kyllä nyt väittäisin cevään virallisesti alkaneen! Sen tietää siitä, että olin juuri pihakaffella ja myös siitä, että seksiä alk...


Ai että! Kyllä nyt väittäisin cevään virallisesti alkaneen! Sen tietää siitä, että olin juuri pihakaffella ja myös siitä, että seksiä alkaa taas tihkua kaduille. Niin, niin, seksiäpä seksiä. Vaatteet vähenevät, pörriäiset suristelevat ja linnut laulavat puissa seksilaulujaan. Itsehän kävin vilauttelemassa jo vähän nilkkoja tuolla. Ihanasti paksujen legginssien lomasta kurkistelivat. Nuo maidonvaaleat menopelini, joita jaloiksikin kutsutaan.

Eikä aikaakaan, kun on taas mekkokelit. Silloin voikin taas nakata legginssit laatikkoon ja paljastaa ihan kokonaiset sääret! Huhhuh, niinpä. Aika rohkeaa, väitän.

Paitsi, että muistatteko tämän neonvalkoispostauksen? Niih. Voi olla, että tarvitaan jotain tummentavia aineita tai vähintään sellaiset varoitukset televisioon ja radioon, etten sokaise häikäisemällä vastaantulevia autoilijoita tai jotain lentokoneen kapteeneja. Tulee vielä onnettomuksia.

Mutta joo! Kyllä se nyt on!

Mun on pakko, siis pacco linkata tää, koska se soi mun päässä nyt taukoamatta.On siis cevät. ♥

You Might Also Like

2 comments

 1. Hih, kuule justiinsa eilen pähkäilin, että minkähän verran hennon kalpeaa säärtä sitä uskaltaa leggarin lahkeesta paljastaa, kun otin ensimmäisen askeleen kohti kesää ja vaihdoin mataliin sukkiin. Ajattelin sitten, että paljastan just sen verran ku huvittaa ;) Mutta lohduttaako yhtään, että Aasiassa oltaisiin tosi kuumia kaikessa valkoisuudessamme :D (sivusinkin aihetta viime vuonna: http://ainalahellani.blogspot.fi/2015/05/lost-in-translation.html )

  PS. Inhoon tota biisiä, eli lähden tästä nyt kuuntelemaan jotain muuta saadakseni sen pois päästäni - moikka! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, joo, se on aikamoinen korvamato. Yritin luovuttaa sen näin eteenpäin, ja helpottikin hetkeksi, mut nyt se alko taas soimaan päässä!
   Nii, joo! Jotkut tosiaan saattaa tykätä neonvalkoisuudesta! Haha!

   Poista

Hae