Ite oot jäässä

13.4.2016

Kaupallisessa yhteistyössä  PING Helsinki ,  Hälsans Kök  ja  Suomen Blogimedia . Oletko aina halunnut tehdä herkullista kasvisruokaa, mu...

Kaupallisessa yhteistyössä PING HelsinkiHälsans Kök ja Suomen Blogimedia.

Oletko aina halunnut tehdä herkullista kasvisruokaa, muttet oikein tiedä miten? – Tämä video on sinulle! Ja myös sinulle!

Itsehän olen oikea kulinaristi ja melkoinen mestarikokki, vaikka itse sanonkin.

Olen saanut korvanappiini tiedon, että ihmiset haluaisivat lisätä kasvisruokaa ruokavalioonsa, mutteivat oikein tiedä miten. Tässä videossa on ratkaisu kaikkiin ongelmiisi. Ihan kaikkiin.

Hei, mutta mitäpä täsä enempiä turisemaan! Mennään suoraan videoon!Noniin. Ei kait tässä.

You Might Also Like

21 comments

 1. Ahhahhhahhahhhhahhah 😂😂😂😂😂😂

  VastaaPoista
 2. No en kestä! Vaikka myönnettäköön että lannistuneena katselin ensimmäisiä sekuntteja, että siellä se ehtii (ja jaksaa) kaiken alusta asti tekemään! Btw. Selvisittekö kuvauksista ilman perheriitaa (eiks se ois aika klassinen)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah! Mun kaveri sano et siinä kohtaa ku tuli et "jos voisin, niin kasvattaisinkin kaikki itse" se ei enää ollut uskonut mitään! Jännä... Ei tullu perheriitaa! Mun mies on uskomaton tyyppi. Ei pal stressaa. Se kävi vaa välillä vähä kahvilla ku kuvattii, nii sain rauhas kakoa. Haha!

   Poista
 3. HÄHÄHÄÄÄÄÄÄ! Somekiiltokuvakansan keskellä niin ilmaa raikastavaa tää sun urpoilus :D.

  VastaaPoista
 4. Pakko vielä lisätä semmoinen, että kouluaikaan jostain tenttikirjasta luin, että itseironia on erittäin tehokas kommunikaation keino. Jotenki se oli aseistariisuvaa. Hehheh, ku ei oo just nyt heittää lähteitä tähän, kouluaikakin vain hatara muistikuva... Mutta jotenkin ymmärrän ton pointin. Kuka nyt jaksaa enää räkiä niskaan, ku ite on ehtinyt ensin. Sillä mää oon sitte ajatellu, että mieluummin oma ku toisen räkä.

  VastaaPoista
 5. Eiiii,mahtavaa....Vähänkö oot ihana!!!!!

  VastaaPoista
 6. Aivan mainio!! Siis video, sen pointti, sinä ja tämä blogi!! Ja kaikki, elämäkin! Ja pakastevalmisteet!

  VastaaPoista
 7. Ei jukopliut, pitihän tämä käydä katsomassa. Uudelleenkin. Ja uudelleen. Oot kyllä <3

  VastaaPoista

Hae