Mamma rimpuileen oma podcast!

1.4.2018

On tärkeää pysyä aallon harjalla ja niin sanotusti ajassa kiinni , jos tiedätte mistä puhun. Varsinkin näin vaikuttajana on todella tärkeä...

On tärkeää pysyä aallon harjalla ja niin sanotusti ajassa kiinni, jos tiedätte mistä puhun. Varsinkin näin vaikuttajana on todella tärkeää pyrkiä tekemään kaikkea vaikuttavaa, kuten muutkin kaltaisensa vaikuttajat.

Viime vuosina bloggaamisen jatkoilmiöksi on tullut kirjojen kirjoittaminen. Useat, tai jokseenkin kaikki bloggaavat ystäväni ja muutkin bloggaavat henkilöt ovat kirjoittaneet kirjat, mikä on tietysti pelkästään hienoa. Miksei jatkojalostaisi jo todistetusti kiinnostavaa sisältöä eteenpäin ja laittaisi sitä kansien väliin.

Itsekin vähän harkitsin, mutta mitkään kustantamot (1kpl) eivät kiinnostuneet useista ideoistani (1kpl). Ilmeisesti pissa- ja kakkajutut eivät toimi niin hyvin paperilla – PAITSI TIETTY VESSAPAPERILLA, HA HA HA.

Onneksi uudeksi ilmiöksi on noussut podcastit, nuo internetiin lähetetyt äänitiedostot. Niitä onkin nyt enenevissä määrin yksi jos toinenkin bloggaaja alkanut tehdä, mikä niin ikään on minusta varsin hienoa!

Podcastit ovat nousseet jo jopa niin suureksi ilmiöksi, että –aivan kuten aikanaan blogienkin kohdalla– myös ne ovat ennättäneet herättää joissain ns. oikeissa toimittajissa, ellei nyt raivoa, ainakin halveksuntaa. Että tulevat tänne tekemään ilman koulutusta sisältöä internetiin ja vievät meidän mainosrahat.

No, oikeasti ei kukaan ole sanonut noin, mutta eihän meidän bloggaajien sellaisesta faktojen tarkistuksista tarvitse välittää, kun eihän me mitään toimittajia olla!

Jaa, nyt en kyllä muista mihin olin tulossa, kun lähti niin laukalle taas tämä.

Niin, ai niin! Mutta siis niin tapahtui, että eräänä päivänä minuun otettiin yhteyttä eräästä nimeltä mainitsemattomasta isosta mediayhtiöstä (Nelonen Media) ja kysyttiin, kiinnostaisiko minua tehdä oma podcast-sarja! Koska olen kuolematon opportunisti ja kertakaikkiaan rakastan omaa ääntäni ja juttujani, päätin tietysti tarttua tarjoukseen ja aloittaa oman podcastini.

Ensimmäiset jaksot kuulette jo ihan lähiviikkoina, joten stay tuned, kuten meillä ääniohjelmapiireissä on tavattu sanoa.Ja siis tämä ei ollut aprillipila.


...vai oliko? 

(ei ollut.)

...vai oliko?

(ei.)

You Might Also Like

4 comments

 1. Toivon todella ettei ole aprillipila! Tätä on odotettu, monesti olen ajatellut, että sä olisit ihan paras podcast-hahmo! Odotan innolla!!! ♥️ (@seoikeaomakoti / Katri)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole aprillia! <3 Ihana kuulla, että olet odottanut!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. PAJUUU! Ihanaa, että oot taas aloittanut bloggaaamaan! Jeeeee! <3

   Poista

Hae